سلام من مدت ها روی این موضوع کار می‌کردم. برای حذف توضیحات مربوط به لینک باید از پوشه ماژول ، ماژول RSS رو ویرایش کنی... کار سختی به نظر نمیرسه...

اما برای بولت نشدن RSS باید تگ strong رو در فایل includes/frontend.html.php حذف کنید. اشکال کار اینجاست که در نسخه جدید مامبو لرن فکر کنم این پوشه کد شده.

در مورد اینکه چطوری مطالب چند سایت یا وبلاگی که خروجی RSS دارن رو در یک ماژول قرار بدیم، من ساعت ها روش کار کردم. Alef.ir رو ببینید. اون لینک‌های آبی رنگ رو میبینید. از این روشی که میگم استفاده کرده.

چون کامپووننتی برای FEED ها نوشته نشده من اول یه شاخه به نام Blogs در ROOT سایتم ایجاد کردم. بعد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Wordpress رو نصب کردم. سپس یه پلاگینی نصب کردم به نام autoblog [ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ] که شما مثلا ده تا سایت یا بلاگ با خروجی RSS بهش معرفی می‌کنید و هر مطلب جدیدی در وبلاگی باشه رو در وبلاگ نشون میده مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا این یکی که خیلی جالبه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

این وبلاگ خودش خروجی RSS داره. میتونید از خروجی RSS در ماژول سایتتون استفاده کنید.

البته FEEDERهای زیادی در وب وجود داره که من با خیلی‌هاشون سروکله زدم. هر کودوم یه دردی دارن. به جز این یکی...