-
در خواست قالب گیم برای smf1.1.9
البته بخاط اینکه در هنوز هم ماژول ها و قالب های زیادی از 1.1.9 آماده نشده کهدر این انجمن باشه از دوستان خواهش می کنم که یک قالب 1.1.9 برای گیم یا به صورتی باشه که که به چشم بیاد زیادی خوشگل باشه من در سایت اصلی smf گشتم قالب های زیادی دیم ولی مشکل اینه هیچ کدوم فارسی نیست
و من از قالب Silent Wave استفاده می کنم که ماژول هام رو روی اون وصل می کنم از 24 تا ماژول من فقط 4 کار می کنه بعد ماژولی که وصل می کنم اگر عکس داشته باشه عکسش نمی یاد مثل آیتم گوگل تاک وهمه ی ماژول های من از سایت سیمپل ماچین ون است و همه هم یرای smf 1.1.9 هستj
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2009 07:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : در خواست قالب گیم برای smf1.1.9
دوست عزیز
تمام قالبهایی که فارسی شدند در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست . پیشنهاد میکنم از لیست قالبهای سایت Simplemachines قالبی انتخاب کنید و با کمک دوستان فارسی کنید و یا اینجا قرار بدید تا براتون فارسی کنیم ( البته اگر تعداد یوزرهایی که این قالب رو بخوان به حدی باشه که این کار از طرف ما قابل انجام باشه )
در این زمینه قالب های زیر موجود هست که میتونید انتخاب کنید :
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=20504.msg108900#msg108900 date=1245929610]
دوست عزیز
تمام قالبهایی که فارسی شدند در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست . پیشنهاد میکنم از لیست قالبهای سایت Simplemachines قالبی انتخاب کنید و با کمک دوستان فارسی کنید و یا اینجا قرار بدید تا براتون فارسی کنیم ( البته اگر تعداد یوزرهایی که این قالب رو بخوان به حدی باشه که این کار از طرف ما قابل انجام باشه )
در این زمینه قالب های زیر موجود هست که میتونید انتخاب کنید :
یا علی
[/quote]
قالب های قشنگی بودن ولی برای 1.1.9 چیزی نبود
-
-
ولی یکمی گشتم یک قالب زیبا پیدا کردم که اگر دوستان اون رو فارسی کنند ممنون می شم قالبی که برای فروم های گیم هم بدرد می خوره
این لینکش
کد:
http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=1078
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)