سلام و خسته نباشید...
من اولین بارم هست که می خوام یه اسکریپت انجمن نصب کنم و واقعا هم گیج شدم که چه فایلی رو دریافت کنم و نحوه نصب چطوری هست خواهشا آخرین ورژن انجمن smf رو برام بزارید و نحوه نصبش رو هم توضیح بدین...
ممنون و یا حق...

سلام و خسته نباشید...
من اولین بارم هست که می خوام یه اسکریپت انجمن نصب کنم و واقعا هم گیج شدم که چه فایلی رو دریافت کنم و نحوه نصب چطوری هست خواهشا آخرین ورژن انجمن smf رو برام بزارید و نحوه نصبش رو هم توضیح بدین...
ممنون و یا حق...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=نوید link=topic=20511.msg108930#msg108930 date=1246012474]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
نگفتید چه فایلی رو و چه نسخه ای ش رو دریافات کنم
هو
به انجمن خوش آمدی
نسخه 1.1.9 آخرین ورژن تا کنون است
در امضای دوست عزیز و بزرگوار آقا نوید گل گلاب هم همه توضیحات لازم را خواهی یافت
د رغیر اینصورت هم جستجوی ساده اسی در انجمن بفرمایید حتما موارد مثبت زیادی دستگیر شما خواهد شد در نهایت چنانچه بازم مشکلی بود مطرح بفرمایید حتما دوستان کمک می نمایند
پایدار باشید
سلام و ممنون دوست عزیز
ببینید دوست من ، من به این آدرس رفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی نسخه 1.1.9 نیست از جای دیگه ای باید دانلود کنم...؟
حق نگهدارتون
سلام
از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید آخرین نسخه را دریافت و نصب کنید.
همچنین برای دریافت بسته فارسی ساز نیز میتوانید از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده نمایید.
فارسی ساز 1.1.7 را میتوانید برای نسخه 1.1.9 نیز مورد استفاده قرار دهید.
یا حق
مرسی از آموزش های شما موفق باشید
سلام دوستان فارسی ساز smf 2.0 موجود هست یا همون فارسی ساز 1.1.7 رو میشه استفاده کرد ؟ ممنون میشم توضیح بدید
سلام
خیر
مامبولرن تا انتشار رسمی نسخه 2 SMF فارسی ساز رو منتشر نخواهد کرد. پشتیبانی مامبولرن از نسخه 2 زمانی ارائه خواهد شد که این نسخه بصورت رسمی منتشر شود.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20511.msg109742#msg109742 date=1247226874]
سلام
خیر
مامبولرن تا انتشار رسمی نسخه 2 SMF فارسی ساز رو منتشر نخواهد کرد. پشتیبانی مامبولرن از نسخه 2 زمانی ارائه خواهد شد که این نسخه بصورت رسمی منتشر شود.
یا حق
[/quote]
البته نسخه بتا رو در سایت Simplemachine آپلود کردیم که میتونید دانلود کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)