سلام به همه
خسته نباشید
فایلهای انجمن من الان توی مسیر اصلی سایته ولی میخوام اونارو منتقل کنم توی یه زیر دامنه مثل forum.mydomain.com. کنترل پنل من از نوع پلسکه. subDomain میسازم ولی نمیدونم چطور باید مدیریتش کنم. دوستان کمک کنن.

سلام به همه
خسته نباشید
فایلهای انجمن من الان توی مسیر اصلی سایته ولی میخوام اونارو منتقل کنم توی یه زیر دامنه مثل forum.mydomain.com. کنترل پنل من از نوع پلسکه. subDomain میسازم ولی نمیدونم چطور باید مدیریتش کنم. دوستان کمک کنن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مشکل شما الان در مدیریت پلسک هست یا نحوه تنظیم اس ام اف بعد از انتقال به سابدامین ؟
یا علی
سلام
در حال حاضر پلسک
چون وقتی با ftp به ساب دامین وصل میشم، مثل اینه که به دامین اصلی وصل شدم، همون فایلها. انتظار داشتم فولدر httpDocs خالی باشه.
اگه این مشکل حل بشه میرم سراغ فاز بعدی.
سلام
همینطور که میدونید اینجا انجمن پشتیبانی از مامبو و اس ام اف و به زودی جوملا است
اما برای حل مشکلتون میتونید لینک زیر و آموزش های موجود رو مطالعه کنید
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من شرمندم آقای فیروزمندان. چون میخواستم بعدش smf رو منتقل کنم گفتم از بچه های همینجا کمک بگیرم. ممنون از راهنماییتون
یا علی
سلام
اگر الان smf و کل پوشه Forums رو به زیر دامنه انتقال بدم، بعدش چه تغییراتی لازمه تا انجمن صحیح و سالم بیاد بالا؟
الان آدرس انجمن به این صورتهک
youcomco.ir/forums/...
بعدش قراره اینجوری بشه:
forums.youcomco.ir
سلام
فایل setting.php رو باز کنید و مقادیر زیر را ادیت کنید :
بعد از این کار انجمن شما بدون مشکل کار میکنه البته باید وارد قسمت مدیریت انجمن بشید و از قسمت تنظیمات قالب - آواتور - اسمایل ==> آدرس های قبل رو ادیت کنیدکد:$boardurl $boarddir $sourcedir $cachedir
یا علی
از لطفتون ممنونم
ببینم چکار میتونم کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)