-
توانمندی مامبو/جوملا
سلام دوستان
می خواستم بدونم که مامبو/جوملا چه قدر توانایی برای واردکردن مطلب داره؟ لطفا به صورت عددی بگید،من دنبال یک cms رایگان هستم که بشه مطالب زیادی را واردش کرد و خیلی لود سرور را بالا نبره.
( سرور مورد نظر من ،یه وی پی اس متوسط با امکانات معمولی هست )
به عنوان مثال وردپرس برای واردکردن بیشتر از 30000 مطلب جالب نیست،من این مورد را در حالات مختلف و با سرورهای مختلف تست کردم.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2009 12:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : توانمندی مامبو/جوملا
سلام
مطلبی خوندم اون رو براتون پیست میکنم اینجا ، فکر میکنم جواب رو به صورت کامل بگیرید . البته این مطلب در مورد جوملا است اما تفاوت زیادی با مامبو نمیکنه .
نوشته شده توسط محدثه صابری
من امروز تصادفا" به یه سری مطالب جالب در مورد جوملا برخورد کردم که اگر چه این مطالب را می دونستم ولی هیچوقت در باره اون مطلبی ننوشته بودم و حالا فکر می کنم باید اونو به شما انتقال بدم.
خوب چند مقاله می تونه توی جوملا وجود داشته باشه؟ اینو باور کنین یا نه، اما باید قبول کنین که تعداد مقالات محدودند.
همان طور که در مورد کاربران، بخش ها، مجموعه ها و ... این محدودیت وجود داره.
پیش زمینه ی تکنیکی : همه ی مقالات توی پایگاه داده ی My SQL و توی یه جدولی که jos_contents نامیده می شه، ذخیره می شن.هر مقاله ای شناسه ی خاص خودشو داره و در فیلد ID ذخیره می شه. این فیلد از نوع int(11) است.
بالاترین عددی که می تونه در فیلد int (11) ذخیره بشه و حداکثر شناسه ای که می تونه استفاده بشه 2,147,483,648 است. پس در نتیجه بیشترین تعداد مقاله ای که در یک وب سایت جوملایی می تونه قرار بگیره، 2,147,483,647 است.
2,147,483,647 تعداد کاربر - Users
2,147,483,647 تعداد بخش - Sections
2,147,483,647 تعداد مجموعه - Categories
اگر چه قبلا" در یک دوره ای ، پایگاه My SQL با این حجم، دچار مکث شده بود، ولی اینو بدونید که اگه پیکربندی درست انجام بشه، این اتفاق نمی افته.
آیا میدونید این عدد چیه؟ 4,294,967,296
خوب حالا شما بگید ،چند تا مقاله دارید؟!!
وقتی قبلا" از من پرسیده می شد که در جوملا چند تا گزینه ی محتوا می تونیم داشته باشیم؟ من هم بی درنگ می گفتم:"بی نهایت". اما کمی که تحقیق کردم دیدم که این جواب من 100٪ درست نبوده و حداکثر تعداد گزینه ها ی محتوا "4,294,967,296" است و حالا به شما توضیح می دم که چه جوری به این عدد رسیدم. این تعداد گزینه در جوملا 1.5 به جوملا 1.0 هم بستگی داره و حالا طوری بهتون توضیح می دم که اگه حتی هیچ دانش خاصی در مورد کامپیوتر نداشته باشید بتونید راحت اونو درک کنید.
1-ابتدا باید بفهمیم که جوملا چه جوری گزینه های محتوا رو در پایگاه داده ذخیره می کنه؟
پاسخ: همه ی گزینه ها در یک جدولی که "#__content" نامیده می شه ذخیره می شن. وقتی جوملا اجرا می شه، در این نام به جای "#__" ، پیشوند پایگاه داده تونقرار می گیره. مثلا" این پیشوند: "jos_" .پس در جدول ذخیره سازی محتوای جوملا "jos_content" قرار می گیره.مثل خیلی از جداول پایگاه داده،جوملا هم برای تشخیص محتوا از دیگر محتواها، از یک "id" استفاده می کنه.
2-برای ایجاد جدول jos_content چه کار باید کنیم؟
حالا برای ایجاد جدول jos_content به سراغ SQL می رویم. اون رو در مسیر " installation\sql\mysql\joomla.sql" جستجو کنید. تنها قسمت کوچکی از اون جدول بزرگ که مورد نیاز ماست، در اینجا آمده:
کد:
CREATE TABLE `#__content` (
`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
`title` varchar(255) NOT NULL default '',
`alias` varchar(255) NOT NULL default '',
[omitted for readability]
) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;
مون طور که در بالا می بینید، فیلد "id" یک فیلد بدون علامت int هست. کاری که باید بکنیم جدا کردن همه ی خطوطیه که با "id" شروع می شوند:
* Id نام این فیلد است.
* Int یعنی عدد صحیح .
* عدد 11 پهنای نمایش فیلد است.در این محاسبه از آن استفاده نخواهد شد.
* بدون علامت یعنی اینکه نمی تونه منفی باشه.
* NOT NULL فقط به معنی اینه که فیلد نمی تونه خالی باشه.
Auto-increment یعنی این که "id" با هر بار اضافه شدن هر محتوای جدیدی به طور صعودی بالا می ره.
امیدوارم هنوز در حال خواندن این مطلب باشید، چون که دقیقا همین حالا می خوام به شما بگم که چه جوری به این عدد شگفت انگیز رسیدم. اگر جزو اون کسانی هستید که نمی خواهید فکر کنید! می تونید ادامه ندید!
WARNING:MATH CONTENT...
بیاین اطلاعاتی که برای محاسبه به اونها نیاز داریم رو مرتب کنیم:
* ظرفیت فیلد int در پایگاه داده 4 بایت است.
* 1بایت = 8بیت
* ارزش هر 1 بیت یا "0 "است یا"1".
* در حالیکه کامپیوترها از سیستم دو تایی استفاده می کنند، این سیستم صفری یا یکی است.
جالبه؟....... حالا بیاین:
با توجه به اطلاعات بالا می تونیم نتیجه بگیریم که 4بایت = 32بیت. یعنی اگر ما عدد "2"(عدد ارزش دوتایی هر 1 بیت) را به توان 32 (تعدادبیت های موجود در فیلد int ) برسونیم حاصل می شود:
32^2=4,294,967,296
اما مثل اینکه یادت رفت گفته بودی 4,294,967,295 ؟!!
درسته،از صفر برای حاصل این توان استفاده نمی شه.از وقتی که ارزش قانونی یک int بدون علامت صفر است، حداکثر عدد ما هم 4,294,967,295 است.
با توجه به در نظر گرفتن ارزش قانونی یه فیلد int بدون علامت به عدد صفر،حاصل می شود 4,294,967,295.
امیدوارم درک کرده باشید. در ادامه توضیح بیشتری در مورد فرق بین "بدون علامت "و "با علامت" داده شده و گفته شده که این اعداد به جوملا ربطی ندارند و هدف ما آموزش بیشتره.
بیاید این طور بگم که می خواهیم به اعداد اجازه بدیم تا منفی باشند. با این کار یکی از بیت های ما برای موقعیت منفی یا مثبت بودن مورد استفاده قرار می گیره. پس فرمول ما از "32^2" به "31^2" تغییر می کنه و در نتیجه حداکثر تعداد گزینه ها می شود : 2,147,483,648. پس با محاسبه ی صفر، 2,147,483,648 به 2,147,483,647 تبدیل می شود.
منبع : جوملا دات آی آر
یا علی
-
-
بسیار عالی و ممنون از جواب کاملتون
اما چند تا سوال
1- شما خودتان حداکثر چندتا مطلب وارد جوملا کردید؟ ( خودتان یا افرادی که میشناسید )و از چه سروری برای این کار استفاده کردید؟ ( لطفا دقیق بگید )
2- میشه نمونه چندتا سایت بزرگ که با جوملا راه افتادند را بگید؟
3-فرق اساسی مامبو و جوملا در چیه و کدومش بهتره؟
-
-
سلام
1- تا 48000 مطلب وارد جوملا کردم . و از سرور مامبوسرور [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای این کار استفاده کردم .
2- alef.ir
persiangeo.com
iran.ir/cms
gsas.harvard.edu
& ...
3- تفاوت اصلی مامبو و جوملا در صورتی که به اکستنشن خاصی نیاز نداشته باشید زیاد نیست اما اگر برنامه نویس نیستید و تمایل دارید از اکستنشنهای رایگان مختلف استفاده کنید قطعا جوملا بهتره . از طرفی اگر هسته متمرکز تر و امن تر بخوایید مامبو بهتره .
یا علی
-
-
ممنون
فقط یه سوال دیگه
حداقل سرور پیشنهادی شما برای شروع کار چیه؟
شما کدامیک از پنل های مامبوسرور را برای شروع مناسب می دونید؟
-
-
سرور پیشنهادی مامبولرن ، مامبوسرور هست که همه نیازها در اون تا جای ممکن لحاظ شده .
پنل های مامبوسرور رو بر اساس نیاز خودتون باید انتخاب کنید .
ممکنه نیاز شما با 50 مگابایت فضا و پهنای باند مربوطه تامین بشه ، ممکن هم هست با توجه به اینکه از حداکثر ها صحبت می کنید ، بالاترین پنل یا سرورهای اختصاصی مامبوسرور ، یا حتی بخواید از پردازش توزیع یافته استفاده کنید !
پس این پنل رو نیاز شما مشخص می کنه .
البته حداقل فضا برای اینکه در کارکرد های عادی یک سایت دچار مشکل نشید (مثلا دیتابیس ، عکس ها و فایل ها ، فایل های موقت و نشست ها ، فضا برای آپلود فایل و مقداری فضایی خالی برای پشتیبان ... ) 100 مگابایت توصیه میشه .
باز هم تاکید می کنم ، نیاز شما رو هیچ کسی بهتر از خودتون نمی تونه مشخص کنه .
-
-
سلام
اگر بازدید شما بالاست پیشنهاد Dedicated Server و یا حداقل VPS با رم بالا میکنم .
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=20493.msg108824#msg108824 date=1245848240]
بالاترین عددی که می تونه در فیلد int (11) ذخیره بشه و حداکثر شناسه ای که می تونه استفاده بشه 2,147,483,648 است. پس در نتیجه بیشترین تعداد مقاله ای که در یک وب سایت جوملایی می تونه قرار بگیره، 2,147,483,647 است.
[hr]
با توجه به اطلاعات بالا می تونیم نتیجه بگیریم که 4بایت = 32بیت. یعنی اگر ما عدد "2"(عدد ارزش دوتایی هر 1 بیت) را به توان 32 (تعدادبیت های موجود در فیلد int ) برسونیم حاصل می شود:
32^2=4,294,967,296
یا علی
[/quote]
سلام
چرا حجم بانك من كمتر از 200 ك در حالت لوكال بر نميگرده؟؟
و براي يك بانك كه روي هاست هم ريستور نميشد جبور شدم از اول روي سايت كارش كنم . (حجم حدوداً 100 كيلو بايت بدون زيپ)
سيستم خطاي بزرگ بودن بانك ميداد.
؟؟
-
-
سلام
اين موضوع به اين تاپیک مربوط نمیشه !
مشکل شما با استفاده از BigDump يا اسکریپت های مشابه قابل حل شدن بود !
یا علی
-
-
جناب فيروز مندان تعداد را فرموديد
ولي
حجم بانك در مامبو تا چه حجمي ميتواند رشد كند؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)