میشه بگید این رو که در "نحوه انتقال سایت از لوکال به سرور" تو ضیح داده شده چه جوری باید روی سایت(در لوکال هاست) نصب کرد![]()

میشه بگید این رو که در "نحوه انتقال سایت از لوکال به سرور" تو ضیح داده شده چه جوری باید روی سایت(در لوکال هاست) نصب کرد![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این کامپوننت متعلق به مامبو سری 4.5 می باشد و در سری 4.6 قابل استفاده نیست!
لطفا بگید چه جوری میتونم از لوکال هاست به هاست مطالب رو منتقل کنم
در ضمن من اینجا رو هم دیدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از mambo v4.6.2 استفاده میکنم و کامپوننت "e-back up" بلد نیست نصب کنم
لطفا راهنمایی کنید(لطفا مراحل رو کامل توضیح دهید
سلام
شما به جای استفاده از این کامپوننت ابتدا باید وارد PHPMyAdmin بشید . از دیتابیس بکاپ بگیرید .
فایلها رو روی سرور منتقل کنید
فایل configuration.php رو ادیت کنید و مواردی مثل آدرس ها و نام دیتابیس - پسورد دیتابیس و نام کاربری دیتابیس رو بنویسید .
دیتابیسی که در مرحله اول بکاپ گرفته بودید رو در سرور ایمپورت کنید
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=20531.msg109047#msg109047 date=1246263602]
سلام
شما به جای استفاده از این کامپوننت ابتدا باید وارد PHPMyAdmin بشید . از دیتابیس بکاپ بگیرید .
فایلها رو روی سرور منتقل کنید
فایل configuration.php رو ادیت کنید و مواردی مثل آدرس ها و نام دیتابیس - پسورد دیتابیس و نام کاربری دیتابیس رو بنویسید .
دیتابیسی که در مرحله اول بکاپ گرفته بودید رو در سرور ایمپورت کنید
یا علی
[/quote]
ببخشید من زیاد بلد نیستم به خاطر همین سوال های ابتدایی می پرسم :-[
من از برنامه ی "easy php "برای لوکال هاستم استفاده میکنم میشه بگید phpmyadmin کجاست؟ (لطفا توضیح دهید)
سلام
قبل از هرچیز باید بگم که شبیه سازتون رو عوض کنید و از appserv استفاده کنید. استانداردتر و بهتر است.
فکر کنم با کلیک راست روی آیکن این نرم افزار در نوار ابزار ویندوز بتونید به مدیریت phpmyadmin وارد بشید. (آیتم مخصوص این قسمت داشت قدیما!)
یا حق
من الان وارد phpmyadmin شدم اسکرین شات صفحه دیتا بیس رو لینکش رو پایین گذاشتم الان باید کدوم گزینه رو بزنم تا بکاپ بگیرم
http:// w ww. 2shared.com/file/6494972/ff457149/screen.html
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)