سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: هر چند روز بک آپ بر می گردانم ولی زود اررور م&

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : هر چند روز بک آپ بر می گردانم ولی زود اررور می

1- از دیتابیس بکاپ بگیرید (دقت کنید بکاپ دیتابیس رو روی سیستم ویروسی ذخیره نکنید) ...
    2- کل هارد سیستمتون رو به طور کامل فرمت کنید و از ابتدا سیستم عامل رو نصب کنید
    3- به مدیر هاست بگید پکیج هاستتون رو از نو تعریف کنه تا اطلاعات کل هاستتون از ریشه پاک بشه
    3- smf رو از سایت smflearn دانلود کرده و روی هاست خام و جدید نصب کنید
    4- دیتابیس رو برگردونید
    آقای هادی و پسر مهربان عزیز و الباقی مطلعان

من اینکارهای بالایی را قدم بقدم خواهم کرد.............و این صلیب پر زحمت را بردوش خواهم کشید
    اما:
    سوالات:
    1-من در طول این یکسال در این سایت گاهی ماژول هایی مثل سئو و تغییرات در قسمت لوگو و برخی کارها و تغییرات دیگر کرده بوده ام.................
    آیا بک آپ بازگردانده من اینکارها را درست و سالم بر می گرداند؟؟؟؟؟خیلی مهمه.......چون قبل ترها یکباری خواستم بک آپ دیتا بیسی را برگردانم اما هی اررور می داد؟؟؟؟

منظورم اینه ممکنه که چیزی از تغییرات قبلی ما که در سایت داده ایم از یاد من برای نصب مجدد از یاد رفته باشه و حالا کار نکنه که دیگه بیچاره ایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    توضیح عرض کنید لطفا
    *آیا مستقیما بک آپ فعلی روی انجمن تازه نصب و تنها نصب قابل اعماله؟؟؟؟؟هیچ نصب چیز اضافه ای می خواهد؟

***سئو و تغییرات در لو گو و تغییراتی دیگر بدرستی باز می گردد؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد از بک آپ برگردادن؟؟؟
    آیا حتما نیازی هست ماجولهای مورد نظر را هم بر روی انجمن نصب کنم و بعد بک آپ بر گردانم؟؟؟؟؟ایراد می خوره؟؟؟

****و رنکینگ و لینک های قبلی ثبت شده در گوگلم---لینک های داخلی---کلا به ملکوت اعلا می رود؟؟؟و باز روز از نو روزی از نو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیچار ه ایم

--------------------------------هزینه همینجوری-در وضعیت فعلی- رفع عیب کردنم لطفا بگید در پیغام خصوصی-----حاضرم معقول باشه بدم-------------شاید همینطوری کلکش کنده شه---حاضرم---پیغام بدین لطفا

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی