-
وقتی برای مشکلت پاسخی وجود نداره!!!
سلام به همه
چند ماه پیش برای نصب جوملا روی پلسک زمخت به مشکل خوردم و از بچه های persianIT کمک گرفتم. دمشون گرم تا اونجا که تونستن راهنماییم کردم و بالاخره مشکل حل شد. چون سایت ما یه سایت دانشگاهیه تصمیم گرفتم یه فروم هم نصب کنم. بچه های persianIT گفتن انجمن مامبو پشتیبان رسمی smf در ایرانه و اونجا میتونی خیلی راحت یه انجمن رایگان راه بندازی و لذت ببری. ما هم اطاعت کردیم و اومدیم اینجا و smf رو راه انداختیم. نباید از حق بگذریم که اون موقع بچه های اینجا هم کمک کردن. روزها به خوبی میگذشت تا اینکه یه روز متوجه شدیم روی فروممون نمیتونیم هیچ بسته ای نصب کنیم. یکم باهاش کلنجار رفتم ولی به این نتیجه رسیدم که حل این مشکل از عهده من برنمیاد و باید از اساتید کمک بگیرم. این شد که اومدیم اینجا و کلی سرچ کردیم ولی انگار اولین بار بوده که همچین مشکلی پیش اومده بود. پس با نهایت شرمندگی یه تاپیک زدیم و استمداد طلب کردیم. اولش یه مقدار راهنماییمون کردن ولی اثر نکرد. همزمان با اینجا از بچه های p30world هم کمک گرفتم. ولی از اینجا مونده و از اونجا رونده شدیم. حالا گله دارم از اینکه چرا این فروم با این سابقه و این همه کاربر نمیتونن مشکل به این مهمی رو حل کنن. آدرس اون تاپیک رو هم گذاشتم، بدبختانه اگه بازم این مشکل حل نشه مجبورم smf رو بذارم کنار هر چند که دل کندن ازش سخته.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
::یا علی::
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2009 06:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)