-
ویروس در سایت و فایل های سایت
سلام
سایت من الان چند روز شده که مشکل دار شده . وقتی در گوگل سرچ میکنی مینویسته : این پایگاه ممکن است به وبگاه شما آسیب برساند . در حالی که من هیچ کاری نکرده و تنها مقالاتتم را منتتشر کرده ام . وقتی یکی از فایل های سایت را باز کردم و سورسش رو دیدم متوجه شدم عبارتی به این شکل در آن قرار گرفته :
کد:
<iframe src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width=186 height=126 style="visibility: hidden"></iframe>
با اینکه دیتابیس رو در یه فولدری دیگه انتقال دادم و فایلها رو مجدد بارگزاری کردم بعد از چنددقیقه مجدد این مشکل ایجاد شد و باید اینم بگم که من فایل هایی که با پسوند html یا htm یا js بود رو به پرمیشن 444 نیز تبدیل کردم اما متاسفانه باز سایتم رو خراب کرده این ویروس . میگن اسمش : گامبلار هست که توی فایلهای html یا htm یا js ئ فایلهای ایندکس نفوذ میکنه . تورو خدا بگید من چکارکنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-06-2009 03:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ویروس در سایت و فایل های سایت
سلام
این مشکل در چند صورت پیش میاد :
- سیستم شما ویروسیست و وقتی از طریق اف تی پی به سایت متصل میشید و یا فایلی رو در لوکال ادیت میکنید و دوباره به سرور میفرستید سایت رو دچار مشکل میکنه
- شما از اسکریپت های نال استفاده میکنید که اکثرا حاوی کدهای مخرب هستند و سایت رو آلوده میکنند
ابتدا پیدا کنید مشکل شما بخاطر کدوم مورد هست . مشکل رو حل کنید . درخواست رو به گوگل وبمستر بدید . سایت شما رو مجددا چک میکنند در صورت حل مشکل ، سایت شما رو از لیست خارج میکنند .
( لطفا تاپیک را در بخش مربوطه ایجاد کنید . شما این موضوع رو در مدیریت مامبو ایجاد کرده بودید در صورتی که سایت شما جوملاست .و این سوال هم مربوط به مامبو یا جوملا نیست پس بهتر هست در بخش متفرقه ایجاد بشه )
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)