-
سوال در مورد قرار دادن تبلیغات
1-من برای سایتم از تبلیغ گرفتم به کد داده که باید بذارمش توی سایت ،من از مامبو 4.6.2 استفاده میکنم لطفا بگید این کد رو چه جوری باید یذارم توی سایتم؟
2-برای حذف کپی رایت ممبو باید چی کار کنم؟
اون کد این است :
کد:
<!-- Begin: AdBrite, Generated: 2009-07-07 2:18:11 -->
<script type="text/javascript">
var AdBrite_Title_Color = '0000FF';
var AdBrite_Text_Color = '000000';
var AdBrite_Background_Color = 'FFFFFF';
var AdBrite_Border_Color = 'CCCCCC';
var AdBrite_URL_Color = '008000';
try{var AdBrite_Iframe=window.top!=window.self?2:1;var AdBrite_Referrer=document.referrer==''?document.location:document.referrer;AdBrite_Referrer=encodeURIComponent(AdBrite_Referrer);}catch(e){var AdBrite_Iframe='';var AdBrite_Referrer='';}
</script>
<script type="text/javascript">document.write(String.fromCharCode(60,83,67,82,73,80,84));document.write(' src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="text/javascript">');document.write(String.fromCharCode(60,47,83,67,82,73,80,84,62));</script>
<div><a target="_top" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] style="font-weight:bold;font-family:Arial;font-size:13px;">Your Ad Here</a></div>
<!-- End: AdBrite -->
باتشکر
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-07-2009 06:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد قرار دادن تبلیغات
سلام
یک ماژول جدید بسازید و از ادیتور باز شده دکمه HTML رو کلیک کرده و این کد را در درون پنجره باز شده کپی کنید و update را بزنید
حالا در اون ماژول کد شما قرار داردو کافیست که در یک موقعیت از قالب ماژول را منتشر کنید
۲- هم جستجو کنید در انجمن
-
-
آقا مجید متشکر
در مورد سوال دوم با استفاده از "سرچ" انجمن چیزی نصیب ما نشد میشه جواب بدید یا لینک بدید به تاپیک
-
-
کافیه در قالب کد footer رو بردارید از قالب حذف خواهد شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)