نظرات مختلفی ممکنه در ذهن دوستان شکل بگیره که همه قابل احترام هست، اما من شخصا به این جمله معتقد ترم :
[quote author=سیامک link=topic=20637.msg109486#msg109486 date=1246954036]
در مورد اون جمله که در مورد تمپلیت گفتید، فکر نمیکنم هیچ جوابی لازم باشه! قطعا چنین اظهار نظری اینقدر ناشیانه و سطحی هست که پاسخ گویی بهش مسخره به نظر میرسه
[/quote]
البته نه تنها در مورد اون یک جمله ! به نقل قول دقت کنید:
[quote author=moztarzadeh link=topic=20637.msg109476#msg109476 date=1246950275]
من از مدير يك شركت برنامه نويسي و طراح سايت كه خودش هم يك برنامه نويس تحت وب هست ...
[/quote]
بنابراین حرفی برای گفتن باقی نمی مونه !
اما به این نکته باید توجه داشت :
[quote author=سیامک link=topic=20637.msg109486#msg109486 date=1246954036]
یه اصل کلی در خصوص اظهار نظر های فنی وجود داره که باید همیشه بهش توجه کنید، هر کسی اظهار نظری برای یک مساله میکنه، باید دلایل فنی قابل استنادی برای اون داشته باشه
[/quote]
این موضوع رو من هم قبلا راجع بهش نظر داده بودم که نقل قول می کنم :
[quote author=سعید link=topic=16293.msg86391#msg86391 date=1221080981]
در خصوص امنيت در متن باز يك توضيح بدم كه متأسفانه برخي از همكاران كه بار علمي شون رو كمتر از بار تجاري و بار وبگردي تقويت كردند ( و معمولا استفاده از متن باز منافعشون رو به خطر ميندازه) ايجاد شبهه مي كنند و مي گن سيستم مجاني از اسمش پيداست كه هك ميشه
در جواب اين موارد بايد گفت كه اولا امنيت نرم افزارهاي غير متن باز در گرو عدم اطلاع سايرين از متن اونها و حفره هاي امنيتي هست
اگر روزي كسي از اونها باخبر بشه ...
در برنامه هايي مثل سيستم مديريت محتواي مامبو، امنيت در گرو عدم اطلاع از سورس نيست، بلكه برعكس با باز بودن سورس با نوعي تحدي طرف هستيم (به بيان عاميانه اين سورس ، اگه مردي هك كن! )
ثانيا با وجود باز بودن سورس و رايگان بودن متن باز ها دامنه استفاده و در معرض هك قرار گرفتن به مراتب بيشتره و در صورتي كه حفره اي وجود داشته باشه، در كمترين مدت گزارش شده و رفع ميشه. نمونش سيستم برادر مامبو يعني جوملا هست كه در آخرين نسخش در مدت كوتاهي چندين ريليز جديد داشت
البته در مورد مامبو اين طور نبوده و بارز ترين مزيت مامبو نسبت به سيستم هاي مشابه همين امنيت بالاست كه تا حالا موردي مبني بر هك شدن از طرف هسته گزارش نشده
و ثالثا كساني كه مدعي امنيت پايين مامبو هستند اگر واقعا خودشون به اين موضوع اعتقاد دارند، يا هك كنند يا به كسي بگن هك كنه يا يك گزارش مبني بر هك شدن مامبو از طرف هسته پيدا كنند (تأكيد مي كنم فقط خود مامبو نه سيستم هاي مشابه و ضمنا از طرف هسته نه اكستنشن ها)
[/quote]
در پایان این رو اضافه کنم که این همکار عزیز که اتفاقا خودشون طراح و برنامه نویس هم هستند، فکر کنم به این نکته توجه نکردند که تیم هایی که روی متن باز کار می کنند هم طراح و برنامه نویس هستند!
مامبو تونسته به قدری از نظر امنیتی جلب اطمینان کنه که سایت های بزرگی که کم هم نیستند مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از مامبو استفاده می کنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)