چگونه از فرم هایی که بوسیله فسیل فرم ایجاد شده می توان پرینت گرفت.

چگونه از فرم هایی که بوسیله فسیل فرم ایجاد شده می توان پرینت گرفت.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام به تنهایی این قابلیت رو نداره
باید بهش اضافه بشه که مستقیم این کار رو بکنه
اگر هم خروجی به فرمت هاس استاندارد بده میشه پرینت گرفت
شما مي دونيد چطوري
فرمت هاي استاندارد چيا هستند؟
سلام
دوستان میشه یکی لطف کنه Facile Forms 1.4.7 رو آپلود کنه برا من. خود سایت اصلیش خراب شده. لینکشو نتونستم پیدا کنم.
ورژن 1.4.4 هم بعد از نصب کلی پیغام خطا میده. گفتم شاید 1.4.7 رو نصب کنم درست بشه.
ممنون.
دوستان خواهشا کمک کنند. من کلی گشتم اما فرم سازی برای مامبو 4.6.5 که بتونم استفاده کنم پیدا نکردم.
من سایتم رو برا این ساختم که فرمی که میخوام رو روش بزام . اما الان هیچ کاری نمیتونم بکنم.
اگه کامپوننت غیر از فسیل میشناسین که انگلیسی هم باشه مشکلی نداره معرفی کنین بی زحمت.
سلام
بهتر بود در یک تاپیک جدید درخواست میکردید تا سریع تر به درخواست شما رسیدگی شود.
4shared.com/file/143367524/d1af7bf3/com_facileforms_147.html
با تشکر از دوست خوبم مرصاد به جهت آپلود این فایل و ارسال لینک به بنده.
یا حق
درود
از شما و مرصاد عزیز تشکر میکنم.
سلام مجدد
چند تا سوال داشتم اگه از دوستان کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا:
من یه فرم ساختم که داخلش میشه ادرس ایمیل رو وارد کرد اما از راست به چپ ادرس رو میگیره واسه همین به هم ریزیه وقتی @ میزنی. چیکار باید کرد؟
دوم : اینکه من یه سری Radio box گذاشتم که زیر هر کدوم چندتا Check box هست میخوام check box ها خاموش باشن و اگه روی Radio box اون قسمت کلیک کرد تازه چک باکس ها روشن بشن که بتونه انتخاب کنه.
سوم : اینکه فرم من چند صفحه ای هست وقتی روی صفحه بعد کلیک میکنی به صفحه بعد میره ولی اسکرول بار هنوز اون پایین هست و باید بیاری بالا تا اول فرم رو ببینی نمیشه یه کاری کرد که صفحه بعد رو کلیک کنه بره اول صفحه بعد؟ و اینکه نمیشه طول هر صفحه رو برا خودش تعیین کنیم؟ چون مثلا من صفحه دومم نسبت به اول کوتاه تره ولی طول صفحه مثل صفحه قبل هست و پایینش خالی میمونه اگه کم کنم صفحه قبل هم کوتاه میشه.
چهارم : اینکه چطوره میشه تعریف کرد توی یه قسمت فقط بشه عدد وارد کرد یا فقط متن؟
پنجم : فایل هایی که کاربرا میتونن آپلود کنن رو نمیشه از طریق خود مدیریت مامبو دید؟ حتما باید رفت تو کنترل پنل هاست؟
ممنون اگه کسی کمک کنه.
سلام
لطفاً به قوانین احترام بگذارید! در غیر اینصورت حساب کاربری شما قفل خواهد شد.
پیشنهاد میکنم یکبار قوانین را حتماً مطالعه کنید و سپس سوالات خود را مطرح کنید، در صورت تکرار تخلف بر خلاف میل باطنی وادار به مسدود کردن حساب شما خواهیم بود.
تاپیک قفل شد. لطفاً پس از مطالعه قوانین طبق قوانین مامبولرن عمل کنید و ... .
مالک تاپیک در صورتی که تمایل به ادامه بحث در تاپیک داشتند لطفاً به بنده اطلاع دهند تا قفل تاپیک را آزاد کنم.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)