سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: بسته اخطار

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

بسته اخطار

سلام. من خیلی وقت بود که ایران نبودم و وقت نمیکردم به انجمن سر بزنم. به هرحال شاید حس و حال انجمن رو فراموش کردم اگر این تاپیک رو بد جایی ارسال کردم شرمنده و بزارید به حساب اینکه روند اینجا رو فراموش کردم.

دوستان عزیز من خیلی وقته دیگه تو کار بسته های SMF نیستم اما بسته ای داریم که بشه به کاربران اخطار داد؟ بصورت اینکه در زیر ارسال هر کاربر تعداد اخطار هاش معلوم بشه حالا اگر به این شکل نه، بصورت اینکه معلوم بشه هر کاربر چند اخطار دریافت کرده. ممنون میشم اگر این بسته رو معرفی کنید. (اگر هست) حالا فارسی کردنش کاری نداره.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : بسته اخطار

سلام

برای اینکار SMF 2 امکانات مورد نظر رو به صورت پیش فرض داره . ( دقیقا مثل VB )

دو بسته زیر رو ببینید :

کد:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [ltr]
    Visual Warning Mod

Description
    This mod allows you to give visual warnings to your users in four stages:
    1) First warning - instant message and a green warning mark next to user name.
    2) Post moderation - the user's posts must be approved before they are seen.
    3) Mute - instant message and the inability to post polls or messages.
    4) Ban - user is gone.

vWarn Mod

A new warning mod, based on membergroups. The main differences to VisualWarning mod are:
    - the warning levels are based on membergroups, that means easier adminstration (you can list members of groups in the admin interface just like normal groups), and you can have as many warning levels as you like
    - you can easily deny/grant permissions (for example the "muted" group should have "Post reply" denied), and all boards selected in the board access list of warning groups are actually hidden for the user.
    - more flexible user interface (I think/hope). It is possible to specify different expiry dates for different warning levels, add a note to the user-specific warning log for other moderators or archival purposes, and optionally send a pm to the user and specify a related post.
    [/ltr]

یا علی

توی اس ام اف دو،یکی از امکانات،هشدار به کاربران هست
    به این صورت که به کاربر یک هشدار درصدی میدیم و دلیلش رو هم مینویسیم و این مستند باقی خواهد ماند.
    از یک درصدی بیشتر باشه،در زیر ارسال ها مینویسه تحت نظر
    از اون حد بیشتر باشه باید ارسال هاش توسط مدیریت تایید بشه
    و اگه از یک حدی بیشتر بشه دیگه نمیتونه ارسال کنه
    به صورت روزانه هم دو تا یا هرچقدری که از طریق مدیریت سیستم براش تعریف کنیم،از درصد هشدار ها کم میکنه.
    این حد و حدودی که گفتم رو همش قابل تنظیم هست.
    [img width=640 height=424]http://upload.iranblog.com/6/1247312033.jpg[/img]

ممنون پس با این حساب باید نسخه انجمنم رو تغییر بدم، ممنون از راهنماییتون عزیزان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)