سلام تو انجمن من کسی نمیتونه پیام خصوصی ارسال کنه تنظیماتو نگاه کردم چیزی نبود چطوری این امکان رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام تو انجمن من کسی نمیتونه پیام خصوصی ارسال کنه تنظیماتو نگاه کردم چیزی نبود چطوری این امکان رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما از قالب VB استفاده می کنید !
این قالب رو عوض کنید مشکلتون حل میشه !
یا علی
اما این قالب کار بر پسنده و از تموم قالبها بهتر و قشنگتره -چطور میشه مشکل و حل کرد بدون تعویض قالب؟
دوست عزیز !
این قالب مشکلات فراوانی داره که استفاده از اون رو توصیه نمی کنیم. این تنها اولین مشکلی هست که این قالب داره و اینقدر از این موضوع مطمئن بودم که بدون اینکه آدرس انجمن شما رو بدونم به شما اعلام کردم که قالبتون VB هست !
پس مطمئن باشید از روی هوس و سلیقه شخصی اظهار نظر نمی کنم.
اشکالات دیگه ای هم هست که در آینده ممکنه با اون مواحه بشید. حل همه این مشکلات = آفتابه خرج لحیم
در مورد اینکه زیباتر یا کاربرپسند تر هست یا نه در یک پست به تفصیل سر این موضوع بحث کردیم که این یک تصور کاذب هست که این قالب، قالب مناسبی هست. نظر شخصی من اینه که این قالب برای خود VB هم چندان شاهکاری نیست!
قالب های بسیار زیبایی برای SMF وجود دارند.
من چند تا از قالبا رو تست زدم چنگی بدل نمیزد میشه یه قالب خوب شبیه vb که مشکل اونو نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم
قالب های سایت نیلا پیکسل - nilapixel.ir رو هم ببینید.
اونا قالب اصلی رو فقط با رنگهای مختلف قرار میدن بعبارتی قالب پیش فرض با رنگهای ضمینه مختلف
شما از مطمئنید که قالب های اون سایت رو مرور کردید؟!!
این سایت هم هست که قالب های متنوع و بسیار زیبایی داره: dzinerstudio.com
من مقداری از مشکلات قالب vb رو حل کردم مثل نمایش اخبار فقط برای اعضا اضافه کردن کلمات کلیدی این مشکل رو هم سعی میکنم حل کنم البته من برنامه نویسی بلد نیستم و با کدها ور میرو و تو لوکال تست مکنم تا جواب بگیرم اینم آدرس انجمن منه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)