-
چند وقته به سایت سر نزدم حالا باز کردم ارور میده . چرا؟؟
با سلام بعد از چند روز که به سایتم سر نزدم الان بازش کردم و دیدم که در بالای قالب سایت چند خط ارور تایپ میشه که مربوت به فایلهای core.classes.php و mambolanguage.class.php در شاخه includes هست . ارور ها به صورت زیر هستن:
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php on line 76
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php on line 77
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 424
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 2907
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rasulian/public_html/includes/mambolanguage.class.php:76) in /home/rasulian/public_html/includes/core.classes.php on line 605
خودتون هم میتونید تماشا کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا بگید به چه علت این مشکل پیش اومده و چه طور میشه حلش کرد ؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-10-2009 07:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند وقته به سایت سر نزدم حالا باز کردم ارور میده .
کد:
Warning: glob() has been disabled for security reasons
از خطا مشخص هست که برای چیه. این تابع به دلایل امنیتی از طرف سرور بسته شده.
کد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach()
این هم راجع بهش بیش از 20 بار در انجمن بحث شده. foreach رو جستجو کنید ...
کد:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
این هم به خاطر اعلان خطاهای قبلی هست که مانع فرستادن اطلاعات هدر میشه.
در تنظیمات کلی نمایش خطا رو روی ساده تنظیم کنید احتمالا همه اینها حل میشه.
-
-
سلام و ممنون از پاسخ گویی شما . اما متاسفانه در مدیریت هیچ کاری نمیتونم انجام بدم . هر آیکنی رو انتخاب میکنم از مدیریت خارج میشه
-
-
اگر در مدیریت نمی تونید کاری انجام بدید احتمالا مشکلات دیگه ای هم خواهید داشت.
از مدیر سرور بپرسید session.save_path آیا قابل نوشتن هست یا نه ؟
اما برای این منظور ( تنظیم خطا روی ساده) فایل configuration.php رو باز کنید و مقدار متغیر زیر رو مطابق مثال برابر 7 قرار بدید:
کد:
$mosConfig_error_reporting = '7';
-
-
بنام خدا
با تشکر از پاسخ گویی شما . من کلا مامبو و هر چیزی که رویه هاست بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم . اما باز هم ارور ها هستن. به من بگید مشکل می تونه از هاست باشه؟
-
-
بله
از مدیر هاست در مورد تغییرات هاست سوال بپرسید
Warning: glob() has been disabled for security reasons
رو هم فقط مدیر سرور میتونه ببنده
-
-
سلام
من هم همچین مشکلی دارم. با این تفاوت که ارور اولی رو ندارم.
این رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و نکته جالب اینه که فقط توی اولین مراجعه این ارور رو میده.
-
-
سلام
خوب دوست عزیز، شما تاپیک رو مطالعه کردی ؟!
به ارسال دوستان دقت کنی جواب داده شده به مشکل شما!!!!!!!
یا حق
-
-
با سلام و تشکر از پاسخ گویی. اما من این ارور رو در سایتی دیگه که روی همین سرور هست ولی مامبوی قدیمی روش نصبه ندارم. در ضمن هم کد رو وارد کردم و هم این که با مدیر سرور تماس گرفتم و مشکلم رو گفتم. ولی ایشون هم گفتن به ما مربوط نمیشه . لطفا کمک کنید
-
-
سلام
شما بهتره که مامبو رو به نسخه 4.6.5 ارتقا بدید.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)