ببینید اونجا هم بحث شد هر چند خود من برخی مواردی که اونجا گفتم رو الآن قبول ندارم! چون هم رفتار گوگل تغییر کرده و هم دانش من.
البته صحت اونها رو در هون زمان خودش کاملا تایید می کنم.
اما یکی از موارد این بود که ممکنه یک صفحه از سایت هم با آدرس با w ایندکس بشه ، هم با آدرس بدون w
اما چیزی که هست اینه که فقط یک نسخه از این دو صفحه ذخیره (cache) میشه. یعنی حتی در صورتی که هم آدرس بدون w و هم آدرس با w در نتایج جستجو حضور داشته باشند، با درخواست نسخه ذخیره شده هر کدوم از آدرس ها، یک نسخه ذخیره مشترک باز میشه.
یک مورد دیگه هم اینکه تا حدود 2 سال پیش، رتبه ی صفحه اصلی یک سایت رو که با آدرس با w و بدون w چک می کردید ، تمایزی بین این دو بود. یعنی رتبه هاشون ممکن بود تفاوت کنه. از حدود 2 سال پیش به بعد که من این رفتار رو زیر نظر دارم ( که در اون تاپیک سال قبل هم بهش اشاره کردم) گوگل تفاوتی بین رتبه ریشه دامنه با آدرس با w و بدون w قائل نمی شد و مثلا یکی از سایت ها با وجود اینکه مطمئن بودم هیچ لینکی به آدرس بدون w اون داده نشده ، اما باز هم رتبه سایت بدون w با رتبه صفحه با w برابر و 2 بود. این اتفاق در مورد سایر سایت ها هم صدق می کرد.
اما به تازگی مثل اینکه رتبه یک صفحه (صرف نظر از اینکه صفحه اصلی سایت باشه یا نه) چه با w ابتدا و چه بدون w ، یکسان در نظر گرفته میشه. چه ریدایرکت کرده باشید و چه ریدایرکت نکرده باشید.
بطور مثال به این صفحه توجه کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رتبه این صفحه رو اگر بررسی کنید، چه با w و چه بدون w یکسان هست. در صورتی که این سایت در عمرش آدرس بدون w به خودش ندیده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)