-
ایجاد فروشگاه ملزومات پریمیوم مامبو/smf فارسی
با سلام خدمت دوستان عزیز و زحمت کش مامبولرن و وابستگان.
با توجه به قدرتمند بودن مامبو O0 (خوشدست تر هم هستش) نسبت به سیستم های مدیریت محتوای دیگه و همچنین smf فارسی و بخاطر کمبود اکستنژن های رایگان و برای سهولت در انتخاب ملزومات غیر رایگان، پیشنهاد میکنم یک فروشگاه مجازی در همین سایت مامبو و یا جدای از آن ایجاد کنید تا استفاده کنندگان مامبو از جمله من بتونیم راحتتر امکانات سایتهامون رو قبل از برپاییشون انتخاب کنیم.
میتونید برای تخفیف ^-^ از کارتهای تخفیف که در هر بار خرید تخفیف های مختلف میگیرن استفاده کنید.
اگر هم تا حالا ایجاد شده و من خبر ندارم لطفا اعلام بفرمایید.
با تشکر
موفق باشید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-11-2009 06:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایجاد فروشگاه ملزومات پریمیوم مامبو/smf فارسی
سلام فروشگاه opensource برای مامبو هست virtuemart که البته ما نیز فارسی کردیم و براش ماژول شتاب هم نوشتیم
سایت virtuemart.net منبع این کامپوننت می باشد
-
-
پاسخ : ایجاد فروشگاه ملزومات پریمیوم مامب
سلام
البته یک کامپوننت رایگان هم به این منظور هست که در حال فارسی سازی توسط کاربران هست و ماژول شتاب هم خواهد داشت.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن لازم میدونم بگم خدمتتون که اگر همه کاربران در فعالیتهای این چنینی شرکت کنند هم خودشون سریعتر به این کامپوننتها میرسند، هم اینکه در گسترش مامبو همکاری لازم رو انجام دادند و تنها استفاده کننده نخواهند بود! کامپوننتهایی برای مامبو موجود هست که متأسفانه افراد زیادی اعلام آمادگی نمیکنند برای فارسی سازی.
یا حق
-
-
با سلام
واقعا نياز هست . ولي خوب چكار كنيم كه يك كم ناشي تشريف داريم. ( البته خودم را ميگم ) .
ولي به غير از فروشگاه چه چيزهايي مد نظر شماست ؟ كه كامپوننت انگليسي اش وجود دارد ؟ اصلا مگه چي ميشه يك محصول را كه آماده ميكنيد ، مبلغي براي آن مشخص كنيد و هزينه هايي را كه انجام داديد را جبران كنيد ؟
به اميد روزي كه مامبو با استفاده از كامپوننتهاي قوي و به روز ، انتخاب اول همه كاربران تازه كار و حرفه اي شود
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] , Sobi2 , Zoom Gallery , Guest Book , Jobline و کامپوننتهای دیگر که طبیعتاً هرکدام اولویت بندی دارند و در این تاپیک نمیگنجد.
اما گسترش در مامبو تنها کامپوننت و ماژول و غیره نیست. شما اگر در ترجمه و سازگار کردن تخصص ندارید، میتونید در قسمتهای دیگر مامبولرن همکاری کنید. بطور مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که به درخواست کاربران ایجاد شد، هیچ فردی تا به حال اعلام همکاری نکرده که در نوع خودش جالبه!
یادمه پارسال همین موقع بود که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو آغاز کردم تا شهریور 80 درصد ترجمه انجام شد، اما مقدار اندک باقیمونده رو گفتم که دیگران انجام بدن. هرکسی اعلام آمادگی کرد، به یک باره رفت و دیگه نیومد! حالا اون 20 درصد باقی مونده رو شروع کردم و ترجمه میکنم. اما اگر تنها یک نفر همکاری کرده بود، الان 8 ماه بود که این راهنما فارسی شده بود. که جوابگوی بسیاری از سوالات هست و ... .
یا اینکه ترجمه قالب رو میتونید با کمک انجمن انجام بدید و آروم آروم خودتون دیگه استاد بشید و ... .
حتی کمکهای مالی به مامبولرن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونه کمک حال تیم باشه. چرا که همین وبسایتی که در حال حاضر محل تجمع ما و شما شده هزینه های بسیاری داره و همه این هزینه ها ... .
و موارد دیگه ای که خودتون میتونید پیدا کنید.
یا حق
-
-
دوستان به سوال این پست توجه کنید !
[quote author=p30one link=topic=20695.msg109800#msg109800 date=1247295401]
بخاطر کمبود اکستنژن های رایگان و برای سهولت در انتخاب ملزومات غیر رایگان، پیشنهاد میکنم یک فروشگاه مجازی در همین سایت مامبو و یا جدای از آن ایجاد کنید تا استفاده کنندگان مامبو از جمله من بتونیم راحتتر امکانات سایتهامون رو قبل از برپاییشون انتخاب کنیم.
میتونید برای تخفیف ^-^ از کارتهای تخفیف که در هر بار خرید تخفیف های مختلف میگیرن استفاده کنید.
[/quote]
منظورشون کامپوننت فروشگاه نیست!
نمظورشون راه اندازی فروشگاه برای تسهیل فروش اکستنشن های غیر رایگان هست!
-
-
سلام
سعید جان حق با شماست.
چند دقیقه پیش خوده مهدی بهم گفت متوجه شدم.
این مورد رو باید آقا محسن خودش بیاد جواب بده. :دی
یا حق
-
-
سلام
تصمیماتی در این رابطه گرفته شده که انشالله بعد از راه اندازی سایت جدید این مورد پیگیری میشه .
حتما قسمتی برای این مورد اضافه خواهیم کرد 
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)