با سلام و خسته نباشيد.
مي خواستم ببينم ماژول مورد استفاده سايت دانشگاه تهران در قسمت (رويدادهاي مهم، اخبار دانشگاه، آلبوم عكس، تقويم) چي هست؟ آيا براي مامبو هم همچين چيزي هست؟

با سلام و خسته نباشيد.
مي خواستم ببينم ماژول مورد استفاده سايت دانشگاه تهران در قسمت (رويدادهاي مهم، اخبار دانشگاه، آلبوم عكس، تقويم) چي هست؟ آيا براي مامبو هم همچين چيزي هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آلبوم عکس و اخبار و رویداد رو میتونید داشته باشید. اما تقویم ندیدم برای مامبو بصورت فارسی، باید نوشته بشه.
یا حق
ممنون از جواب سریع تون!
آیا ماژول یا کامپوننت آماده ای نیست؟ در صورت نوشته شدن هزینه چقدر می شه؟
در ضمن قسمت تقویم مربوط به تقویم آموزشی و پیغامهای آموزشی می باشد نه تقویم سال!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت بالای صفحه سمت راست
سریعتر از این هم پاسخ داده شده! (فاصله یک دقیقه)
تقویم هم میتونید داشته باشید. با خوده مامبو.
من اونموقع سایت دانشگاه برام باز نشد.
در هر صورت میتونید سایتی مشابه این سایت با مامبو بسازید.
شما برای اینکار احتیاج به یک ماژول TAB & SLIDE دارید. و همچنین ایجاد کردن دو RSS برای اخبار و رویدادها. و برای آلبوم تصاویر هم از داتسو گالری یا زوم گالری و ماژول مربوطشون استفاده کنید.
فقط باید با مامبو آشنا بشید، طریقه استفاده از مامبو و ساخت قالب رو بلد باشید تا بتونید چنین سایتی ایجاد کنید.
یا حق
دوست گرامی من قالب رو درست کردم و کارهای اصلی سایت رو انجام دادم البته کارهای مربوط به طراحی قالب و موفعیتها و فقط تو اون قسمت موندم که اینها از چی استفاده کردن اگه آدرسی از یک ماژول TAB & SLIDE داشته باشین برا دانلود سپاسگزار می شم.
ماژولش هست، اما بهتره که از مامبوتش استفاده کنید.
در فعالیت کاربران موجود هست این مامبوت. کار باهاش هم توضیح داده شده.
اگر به ماژولش احتیاج داشتید میتونید از سایت joomlawork تهیه کنید.
یا حق
دوست عزیز من ماژول رو دانلود کردم ولی جواب نداد یعنی چیزی نشون نمیده! در ضمن مامبوتی هم که شما فرمودین برای محتوا هستش ولی من برای محتوا نمی خوام من میخوام چندتا ماژول رو در یکجا و به صورت اسلاید بذارم! کمک لطفاً
ماژول رو هیچی، چون یه مقدار مشکل داره مشخصاً نمیتونید باهاش کار کنید. اما مامبوت رو میتونید!
میشه بیشتر توضیح بدید که دقیقاً چکار میخواهید بکنید ؟
چطور نتونستید از مامبوت استفاده کنید. من خودم یه همچنین کاری باهاش انجام دادم!
یا حق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه یه سر به این سایت بزنید متوجه می شین من چه کار می خوام بکنم.
من می خوام از 3 یا 4 تا ماژول بصورت اسلاید یا تب استفاده کنم!
شما اصلاً نیاز به هیچ ماژول و یا مامبوتی ندارید.
اسکریپت مربوط به ایجاد اسلاید رو در قالب پیاده سازی کنید و موقعیت ماژول را در آن قرار دهید. اینجوری هیچ نیازی به هیچ ماژول و مامبوت و کامپوننتی هم نیست.
امیدوارم خودتون بلد باشید اینکار را بکنید.
در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم بدید کسی که میتونه اینکار رو براتون انجام بده.
برای کمک فقط میگم : اول اسکریپتی که اسلاید ایجاد میکند رو در قالب ایجاد کنید و برای ایجاد موقعیتهای جدید برای هر اسلاید از کد زیر استفاده کنید.
یا حقکد:<?php mosLoadModules ( 'name of mod' ); ?>
علاقه مندی ها (Bookmarks)