با سلام من روی سایتم یه INTRO دارم و از اونجایی که افراد از اینترو وارد سایت میشن آدرس اصلی سایت در این قسمت نایش داده میشه آیا راهی برای حل کردنش وجود داره ؟؟

با سلام من روی سایتم یه INTRO دارم و از اونجایی که افراد از اینترو وارد سایت میشن آدرس اصلی سایت در این قسمت نایش داده میشه آیا راهی برای حل کردنش وجود داره ؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دقيقا متوجه نشدم چي مد نظر شماست. كودوم آدرس؟
فکر کنم منظور ایشان این باشه که بعد زدن آدرس سایت ایشان صفحه مامبو نمی آید یک اینترو داریم مثل یک فلش که از آنجا
لینکی برای سایت مامبو گذاشتند چون همه از صفحه اول سایت ایشان وارد قسمت مامبویی ایشان می شوند
آخرین مراجعات اسم سایت خودشان را نمایش می دهد ؟
ببينيد
در اكثر هاستينگ ها آدرس پيش فرض شما index.html هست. ولي آدرس مامبو index.php هست. شما بايد اينترو را در آدرس Index.html بگذاريد و لينك ورود به سايت رو index.php قرار بديد.
البته ميتونيد در كنترل پنل هاستينگتون از قسمت Frontpage Extention اين پيشفرض ها رو تغيير بديد.
سلام
اگه مامبو تو رووت سایت شما است به هیچ وجه گذاشتن فایل index.html در آن جایز نمی باشد چون در این صورت مامبو در برخی موارد دچار مشکل می شود مثلا کاربر نمی تونه لاگین کنه و...
بهترین راه حل برای اینکه هم اینترو داشته باشید و هم مامبو تو رووت این است که یک قالب طراحی کنید که هیچ ماژولی نداشته باشه و فقط اینترو توش باشه و یک منو درست کنید منو را به بالاترین سطح در منوی اصلی ببرید و این قالب را برای آن منو اختصاصی نمایید
در این صورت اگر به سایت شما مراجعه شود اول اینرو می آید و بعد ادامه ماجرا و هیچ مشکلی هم در مامبو بوجود نمی آید
یا علی/خداحافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)