سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل با بانک اطلاعاتی SMf و مامبو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال

مشکل با بانک اطلاعاتی SMf و مامبو

با سلام

من تمام آموزش های توی این بخش رو خوندم و انجام دادم تا حدودی مشکلاتم حل شد اما این Errorدر بالای کامپوننتی که نصب کردم وجود داره :

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in F:\xampp\htdocs\mamboo\administrator\components\co m_smf\admin.smf.php on line 152

که فکر می کنم برای این هست که بانک های اطلاعاتی mambo و SMF به هم اتصال ندارند. و زمانی هم که می خام درون سایتم login in کنم ای اختار رو میده:

Warning: require_once(/SSI.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in F:\xampp\htdocs\mamboo\modules\mod_smf_login.php on line 46

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/SSI.php' (include_path='.;F:\xampp\php\pear\&#039 in F:\xampp\htdocs\mamboo\modules\mod_smf_login.php on line 46

در فایل Redme.html توضیحاتی داده شده بود ولی من گزینه هایی که گفته شده بود رو پیدا نکردم برای تنظیم بانک اطلاعاتی

لطفا بنده را در مورد این ایراد ها را نمایی کنید.

یک سوال دیگه: آیا هر کاربری که من در مامبو تعریف میکنم و یا کردم در smf هم شناخته می شود .
    و می شود در SMF بعضی از کار بران را به دیدن بعضی از صفحات و یا تالار ها محدود کرد .
    لطفا لینک آموزش های مربوط به مدریت کار بران رو برای بنده بگذارید .

/با تشکر/

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)