-
مشکل با بانک اطلاعاتی SMf و مامبو
با سلام
من تمام آموزش های توی این بخش رو خوندم و انجام دادم تا حدودی مشکلاتم حل شد اما این Errorدر بالای کامپوننتی که نصب کردم وجود داره :
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in F:\xampp\htdocs\mamboo\administrator\components\co m_smf\admin.smf.php on line 152
که فکر می کنم برای این هست که بانک های اطلاعاتی mambo و SMF به هم اتصال ندارند. و زمانی هم که می خام درون سایتم login in کنم ای اختار رو میده:
Warning: require_once(/SSI.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in F:\xampp\htdocs\mamboo\modules\mod_smf_login.php on line 46
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/SSI.php' (include_path='.;F:\xampp\php\pear\'
in F:\xampp\htdocs\mamboo\modules\mod_smf_login.php on line 46
در فایل Redme.html توضیحاتی داده شده بود ولی من گزینه هایی که گفته شده بود رو پیدا نکردم برای تنظیم بانک اطلاعاتی
لطفا بنده را در مورد این ایراد ها را نمایی کنید.
یک سوال دیگه: آیا هر کاربری که من در مامبو تعریف میکنم و یا کردم در smf هم شناخته می شود .
و می شود در SMF بعضی از کار بران را به دیدن بعضی از صفحات و یا تالار ها محدود کرد .
لطفا لینک آموزش های مربوط به مدریت کار بران رو برای بنده بگذارید .
/با تشکر/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2009 07:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)