سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: خطادر سرویس ایمیل

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

خطادر سرویس ایمیل

با عرض پوزش که سوال غیرمامبویی میکنم ولی خیلی واسم اورژانسه. من چندین تا هاست سرویس گرفتم از یک شرکت که الان هیچ کدوم از این سایت های من نمیتونن از سرویس ایمیلشون استفاده کنند و هیچ ایمیلی نمیشه ارسال کرد و دریافت هم نمیشه. وقتی که توی قسمت Webmail میرم و از اونجا به Neomail میرم ، گاهی اصلا نمیشه واردش بشم و همون اول خطای زیر رو میده :
    Your request didn't contain the proper session ID cookie -- access denied!

و گاهی هم که وارد میشه وقتی که میخوام نامه ارسال کنم و یا یکی از نامه ها را مثلا حذف کنم کار را انجام نمیده و خطای فوق الذکررا نشان میده .
    به پشتیبانی فنی شرکتی که ازاون شرکت هاست ها رو خردیم هم که زنگ میزنم اونجا فقط روی یک منشی تلفنی است که ضبط میکنه و سوال رو گفتم و هنوز کاری انجام نشده . نمیدونم ایراد از کجاست ؟ از ***** شدن سایتهاست یا از آی اس پی ها است ؟ یا اینکه ایراد از Mail server است ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Re: خطادر سرویس ایمیل

با سلام
    شما از ایمیل pop3 استفاده میکنید.پس دیگه نیاز نیست از طریق کنترل پنل ایمیل ارسال کنید.بهترین روش برای
    ارسال ایمیل برنامه Microsoft Outlook هست .که با وارد کردن smtp و pop3 سایت خود در قسمت تظیمات برنامه و ساختن یوزر در خود برنامه براحتی میتوانید ایمیلهای خود را خوانده و ارسال کنید.

یا حق

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

دوست عزیز ایراد به احتمال زیاد از سیستم خودتون هست. اگه دقت کنید می بینید که ایراد رو از سیستم ID Cookie گرفته، یه دور فرآیند ذخیره کوکی ها رو تو سیستمتون بررسی کنید.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نه استاد. حالا داستان اینه که گاهی که اون خطا رو هم نمیده بعد که میخوام ایمیل ارسال کنم اگر به یکی از آدرس های ایمیل که درون همان وب سایت هست ارسال کنم ارسال میشه ولی اگر به مثلا ایمیل خودم دریاهو ارسال کنم ارسال نمیشه یا خیلی دیر تر ارسال میشه و نیز از یاهو به اونجا هم همینطوره . ضمنا این فقط روی کامپیوتر خودم نیست بلکه روی چند کامپیوتر مختلف تست کردم و همینطوری شده و چند تا سایت که من از این شرکت هاست گستر خدماتش رو گرفتم همشون همینطوری شده . نمیدونم چه کار باید کرد . کسی اینجا هست که بدونه که اصلا این شرکت معتبره یا نه؟ چون اصلا جواب هم نمیدن و فقط روی منشی تلفنی گذاشتن سرویسشون رو .

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

اگر شما انجمن رو سرچ کنید متوجه میشید که این چندمین باری هست که در روزهای اخیر مشکلات زیادی از طرف این شرکت پیش اومده.

در ضمن :

"یک پچ جدید امنیتی برای Mail Server ها اومده که هر شرکتی اگه بخواد به روز کنه چندین روز طول میکشه"

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)