سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: ارتقا به 1.1.10

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : ارتقا به 1.1.10

[quote author=فیروزمندان link=topic=20767.msg110198#msg110198 date=1247788793]
    دوست عزیز ما به همین روش حداقل 10 انجمن رو آپدیت کردیم .
    حتی یه مورد هم به مشکل برنخوردیم

قطعا یه جای کار شما عیب داره ....

اصل انجمن به Database هست که سر جاش هست پس نگران نباشید و چک کنید ببینید کجای کار شما مشکل داشته ...

اگر هم دوست داشتید میتونید آپگرید رو به تیم مامبولرن واگذار کنید ( یکی از سرویس های ما آپگرید منظم انجمن سایت هاست )
    [/quote]
    ممنون آقای فیروزمندان گل.وب معلومه که دیتا بیس سر جاشه.دیشب تا 5 نشستم دوباره انجمنو آوردم بالا.ولی شما باید توضیحات رو کامل تر بدید چون خیلی از کاربران اینجا کسانی هستند که تجربه کار با smf رو ندارند یا کم دارند.بهترین کار استفاده ار بسته آبدیت و ران کردن فایل upgrade.php است هنگام طی مراحل هم اگه به دیتا بیس گیر داد که نسخه قبلی روش نصب شده در آدرس بار step=1 را به step=2 تغییر بدیم و آپگرد راکامل کنیم. O0

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

من محتویات فلدر source و فایل index رو با فایل های اورجینال smf 1.1.7 جایگزین کردم و انجمن بالا اومد بعدش به ترتیب به صورت خودکار آپگرید کردم البته قبلش بسته تارخ شمسی رو پاک کرده بودم.بعدش به نسخه 1.1.10 که رسوندم بسته تاریخ شمسی رو بدون مشکل نصب کردم
    با تشکر از همه دوستان علی الخصوص آقای فیروزمندان

تشکر شده 19 بار در 18 ارسال

براي من ارتقا داشت ولي خطا هم داد.
    کد:
    Upgrading...
    Updating and creating indexes... Unsuccessful!
    This query:

ALTER TABLE smf_smileys
      ORDER BY LENGTH(code) DESC;

Caused the error:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LENGTH(code) DESC' at line 2
    ؟

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

خیلی جالبه ! همگی upgrade.php رو اجرا کردید در صورتی که در پست اول نوشتم :
    اگر از اون روش موفق نشدید کافیه فایل زیر رو دانلود کنید . اکسترکت کنید و تمام فایلها رو روی نسخه جاری Overwrite کنید ( اگر نسخه قبلی شما 1.1.9 است نیازی به ریختن فایل upgrade.php نیست )
    همین انجمن مامبولرن رو هیچ وقت به صورت اتوماتیک و از طریق پنل مدیریت آپگرید نمیکنم و همیشه دستی اینکارو میکنم .[quote author=yasser360 link=topic=20767.msg110204#msg110204 date=1247809790]
    [quote author=فیروزمندان link=topic=20767.msg110198#msg110198 date=1247788793]
    دوست عزیز ما به همین روش حداقل 10 انجمن رو آپدیت کردیم .
    حتی یه مورد هم به مشکل برنخوردیم

قطعا یه جای کار شما عیب داره ....

اصل انجمن به Database هست که سر جاش هست پس نگران نباشید و چک کنید ببینید کجای کار شما مشکل داشته ...

اگر هم دوست داشتید میتونید آپگرید رو به تیم مامبولرن واگذار کنید ( یکی از سرویس های ما آپگرید منظم انجمن سایت هاست )
    [/quote]
    ممنون آقای فیروزمندان گل.وب معلومه که دیتا بیس سر جاشه.دیشب تا 5 نشستم دوباره انجمنو آوردم بالا.ولی شما باید توضیحات رو کامل تر بدید چون خیلی از کاربران اینجا کسانی هستند که تجربه کار با smf رو ندارند یا کم دارند.بهترین کار استفاده ار بسته آبدیت و ران کردن فایل upgrade.php است هنگام طی مراحل هم اگه به دیتا بیس گیر داد که نسخه قبلی روش نصب شده در آدرس بار step=1 را به step=2 تغییر بدیم و آپگرد راکامل کنیم. O0
    [/quote]

یاسر جان توضیح کاملتر از این که تنها باید فایلها جایگزین بشه ؟!
    هیچ نیازی به upgrade.php و ... نیست که توضیحی در موردش داده بشه !
    ما قبل از مطرح کردن هر آموزش در انجمن و سایت حتما روی چند سایت تست میکنیم سپس اقدام به انتشار راه حل میکنیم !

اگر بعضی از دوستان بخاطر مسائل دیگه و یا سهل انگاری و یا عدم دقت در مطالعه تاپیکها به مشکل بر میخورند مسئولیتی متوجه ما نیست .

یا علی

تشکر شده 19 بار در 18 ارسال

خیلی جالبه ! همگی upgrade.php رو اجرا کردید
    حالا كه اجرا كرديم يعني خيلي بد شده ؟
    به مشكل نميخوره؟

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

یاسر جان توضیح کاملتر از این که تنها باید فایلها جایگزین بشه ؟!
    هیچ نیازی به upgrade.php و ... نیست که توضیحی در موردش داده بشه !
    تو همین تاپیک دو نفر با همین روش شما به مشکل خوردند.یکیش خود من.تو تاپیک انجمن ذکر شده که ارتقا با استفاده از اجرای فایل آپگرید تاکنون مشکلات کمتری ایجاد نموده است.
    اگر بعضی از دوستان بخاطر مسائل دیگه و یا سهل انگاری و یا عدم دقت در مطالعه تاپیکها به مشکل بر میخورند مسئولیتی متوجه ما نیست .
    در غیر این صورت مگه مسئولیتی متوجه شما است؟شما همین قدر که واسه ملت رایگان این اطلاع رسانی ها را انجام میدید و این زحمات رو می کشید به نظرم کافیه.ممنون

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

من از 1.1.8 ارتقا دادم به 1.1.10 اما حالا توی قسمت تایپیک ها روکه باز میکنم . بجای اینکه تایپیک باز بشه این ارور رومیده :

نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.10، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.8SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.

upgrade.php میزنم این ارورمیاد:

The upgrader found some old or outdated language files.

Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package, even the theme and language files for the default theme.

Click here to try again.

باید چکار کنم؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20957.msg111164#msg111164 date=1249042496]
    سلام

لطفاً قبل از تاپیک جدید، کمی جستجو کنید!

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا حق
    [/quote]

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)