-
یه مشکل با کامپوننت swmenu
سلام
من با کامپوننت swmenu منوهای سایتم رو ایجاد می کنم اما یه مشکل کوچولو پیش اومده اونم اینه که این کامپوننت باعث میشه بعضی از قالبها زیرشون اسکرول ایجاد بشه اونم در حد دوبرابر صفحه و تا وقتی که همه زیر منوها باز نشه اسکرول باقی میمونه ولی وقتی زیرمنوها باز بشه اسکرول خود بخود میره.
کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو رفع کرد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-16-2009 07:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یه مشکل با کامپوننت swmenu
سلام
میشه آدرس سایت رو بدید لطفاً
-
-
رو لوکال دارم تست می کنم ولی اگه لازمه میتونم روی یک هاست آزمایشی قرار بدم.
من با jscook کار می کردم ولی این ماژول با ورژن 4.6.5 کار نمیکنه.
حالا قرار بدم رو وب؟
-
-
خوب فعلا این کار لازم نیست. البته این مشکل بزرگی نیست احتمالا اشکال از سایز تعریف شده برای عرض منوها توی قالبتون هست. چون 100% تنظیم شده قبل از بالا اومدن کامل سایت این اتفاق میفته میتونید یه اندازه ثابت تعریف کنید.
-
-
سلام
ببینید با این ماژول کار شما راه میوفته ؟ البته swmenu خوبه. اما نسخه تجاریش :دی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
-
راستش من html قبلاً زیاد کار کردم. هر کاریش که بگید کردم. عرض ثابت دادم و درصدی و ... فقط مشکل زمانی حل میشه که من خط مربوط به جایگاه swmenu رو از فایل index قالب حذف کنم یا کلاً این کامپوننت رو از حالت انتشار خارج کنم.
البته این مشکلی ایجاد نمیکنه ولی خب خیلی ضایعه که همیشه پایینه سایتت یه اسکرول الکی باشه.
-
-
این ماژول همون ماژولی نیست که فقط مطالب یک بخش رو بصورت درختی نشون میده؟
من میخوام مثلاً منوی اصلی رو بصورت کامل با زیرمنوهاش نشون بده. اگه همونی باشه که قبلاً تست کردم فکر نکنم کارم رو راه بندازه.
-
-
[quote author=mashhad65 link=topic=20771.msg110156#msg110156 date=1247732088]
راستش من html قبلاً زیاد کار کردم. هر کاریش که بگید کردم. عرض ثابت دادم و درصدی و ... فقط مشکل زمانی حل میشه که من خط مربوط به جایگاه swmenu رو از فایل index قالب حذف کنم یا کلاً این کامپوننت رو از حالت انتشار خارج کنم.
البته این مشکلی ایجاد نمیکنه ولی خب خیلی ضایعه که همیشه پایینه سایتت یه اسکرول الکی باشه.
[/quote]
خب این نشون میده که مشکل از کامپوننته . کامپوننت رو از لینک معتبری دانلود کردید؟ نصب کامل انجام شده؟
-
-
البته دارم از نسخه رایگانش استفاده می کنم.
ولی نصبش کامله و از توی همین سایت هم دانلودش کردم. اگه درست نشه مجبورم از قالبهایی استفاده کنم که اسکرول براشون ایجاد نمیشه ولی گمون کنم مشکل از قالبهاست حالا کجاشه نمی دونم. راستی من می خواستم از قالب akowinterportal استفاده کنم که اینجوری شد.
در هر صورت ممنون که وقت گذاشتید.
-
-
نسخه های رایگان همیشه قابل اطمینان نیستن و بعضاً هم خوب کار میکنن.
در مورد قالب من خودم از همین قالب استفاده میکنم (میتونید مشاهده کنید) قالب خوبه. چندتا مشکل کوچیک داشت که رفعش کردم.
یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)