سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل عدم نمایش ماژول ها در نسخه 4.6.5

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل عدم نمایش ماژول ها در نسخه 4.6.5

دوستان و همراهان مامبویی سلام
    مشکلی حادی برام پیش آمده که چاره ای جز ایجاد یک پست جدید نداشتم چراکه بنده همیشه عادت دارم براساس قوانین انجمن قبل از ایجاد پست جدید به طور دقیق در انجمن جستجو کنم
    و اما مشکل ما:
    سایت بنده که نسخه 4.5.3 بود در بخش مدیریتش در بخش ایجاد مطلب دچار مشکل شد با جستجو در انجمن دوستان گفتند که برای رفع مشکل باید ارتقا بدید ما هم طبق روش ارتقا دادیم به 4.6.1 که خوشبختانه مشکل بخش مدیریتش درست شد اما صفحه اصلی بالا نیومد
    باز پی مشکل جدید دوباره دوستان گفتند ارتقا بدید ماهم ارتقا دادیم 4.6.2 اما اینبار نه بخش مدیریت و نه صفحه اصلی بالا نیومد
    من هم یک بکاپ از دیتابیس گرفتم و تمام فایل ها رو از روی هاست پاک کردم و آخرین نسخه مامبو یعنی 4.6.5 رو نصب کردم و دیتابس رو ایمپورت کردم
    هم سایت بالا اومد و هم بخش مدیریت. در ابتدا چند خطا در صفحه اصلی نمایان شد که با جستجو در انجمن تونستم آنها رو رفع کنم اما تنها یک مشکل بسیار اساسی باقی مونده:
    در صفحه اصلی سایت هیچکدام از ماژول را نمایش نمیده و فقط مطالب سایت هست
    در بخش مدیریت نیز تمامی بخش ها درست و بدون نقص کار میکنند بجر بخش ماژول ها :
    نه امکان تغییر در ماژول ها هست و نه امکان ایجاد. زمانی که میخواهی یک تغییرات در ماژول انجام یک خطا نمایش می دهد که حاوی اطلاعات دورن دیتابس و اطلاعات ذخیره ای آن ماژول در دیتابیس
    اینم اضافه کنم شاید دلیل مشکل همین باشه: در نسخه جدید نام منوی اصلی mainmenu بود ولی در بکاپی که از نسخه قبلی گرفتم "منوی اصلی" که خودم رفتم در دیتابیس مجددا به "منوی اصلی" تغییر دادم گفتم شاید بخاطر اینه که ماژول نمایش داده نمیشن

دوستان اگه کسی این مشکل رو داشته لطفا سریعا به بنده کمک کنه
    پیشاپیش از همه شما بزرگوارن متشکرم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)