-
مامبو 4.6.5؟!
سلام
کسی میدونه این نسخه جدید مامبو چرا با بعضی از ماژولها مشکل داره و چکارش باید کرد؟
مثلاً ماژول تب mod_jw_ts رو نصب میکنه و نشون میده ولی اطلاعات داخلش نمیاد و فقط عنوان ماژول رو نشون میده. همین مشکل رو با منوی jscook هم داره. حالا هنوز وقت نکردم بقیه ماژولها رو تست کنم.
راستش من برای همین می خواستم از مامبو 4.6.2 استفاده کنم ولی این نسخه روی هاستم فارسی نمیشه و فقط انگلیشش کار می کنه.
حالا موندم چه کار کنم با این مشکلات عدیده و وقت کمی که دارم، نظرتون درباره جوملا چیه؟
لطفاً اگه از این دوتا ماژول نسخه ای دارید که با این نسخه سازگاره بگید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-16-2009 03:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مامبو 4.6.5؟!
سلام من هم دقیقاً این مشکل رو دارم اگه راه چاره ای پیدا کردی به من هم خبر بده! ممنون
فکر کنم علیرغم میل باطنیم باید به جوملا کوچ کنم ولی من جوملا رو دوست ندارم با مامبو راحتترم!
-
-
هیچ کدوم از این دو ماژولی که گفتید با مامبو 4.6.5 مشکلی نداره
شما استفاده درست و کامل از ایین ماژول ها رو بلدید ؟
دستور العمل خود ماژول رو بدقت بخونید
-
-
استفاده از ماژول پیچیدگی خاصی نداره و مهارت زیاد هم لاز نیست!
سازگاری با مامبو ندارن. من امتحان کردم V1.5 با جوملا 1.5.12 سازگاری داره ولی متاسفانه هیچکدوم از ورژها با مامبو سازگار نیست
-
-
[quote author=mis1360 link=topic=20778.msg110192#msg110192 date=1247778115]
استفاده از ماژول پیچیدگی خاصی نداره و مهارت زیاد هم لاز نیست!
سازگاری با مامبو ندارن. من امتحان کردم V1.5 با جوملا 1.5.12 سازگاری داره ولی متاسفانه هیچکدوم از ورژها با مامبو سازگار نیست
[/quote]
خب اگه کار با ماژولهایی رو که گفتم بلد نبودیم با نسخه قبلی هم نمی تونستیم کار کنیم ولی این دوتا ماژول با نسخه قبلی کاملاً درست کار می کنن.
به قول دوستمون مامبو یه خورده کار باهاش راحتتره وگرنه من جوملا رو قویتر می بینم.
مثلاً تنظیمات برای تک تک مطالب توی مامبو وجود داره (مثلاً نشون ندادن نام نویسنده) اما تغییرش تاثیری ایجاد نمی کنه و مجبوری همه رو تغییر بدی اما جوملا اینطور نیست.
ولی مثلاً کار با قالبهای مامبو خیلی راحتتره و کلاً خیلی مامبو باحاله ولی چند روزه هرچی حال بهم داده بود پس گرفت ;D
حالا اگه شما واقعاً تونستید این دوتا ماژول رو روی مامبوی جدید اجرا کنید لطفاً لینکشون رو بزارید شاید ماژولای ما قدیمی یا خرابه.
-
-
کسی جوابی نداره؟
اگه کسی بدونه چطور میشه مشکل رو با تب ها حل کرد لطفاً راهنمایی کنه. خیلی بهش نیاز دارم.
-
-
من هم خیلی به این ماژول احتیاج دارم. از سران مامبو کسی نیست که بتونه این مشکل رو حل کنه!
-
-
نسخه جوملا 1 این ماژول با مامبو 4.6.5 سازگار هست
-
-
برادر من نیست!
من از خود سایت joomlaworks.gr دانلود کردم نصب می شه ولی نشون نمیده اگه شما ورژنی داری که کار می کنه لطفاً لینک دانلود بده
-
-
[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20778.msg110227#msg110227 date=1247853472]
نسخه جوملا 1 این ماژول با مامبو 4.6.5 سازگار هست
[/quote]
بالاخره كسي نظري در اين مورد ندار و نميدونه مشكل از كجاست؟
دوستان مامبويي كمك!!!
** دو پست شما یکی شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)