سلام
می خواستم بدونم چه طور و از کجا می شه این مدی که در بالای صفحه اول فهرست در انجمن مامبولرن وجود دارد را پیدا کنم ؟
منظورم همین مد آخرین اخباره که با حالت fade مطالب رو نمایش می ده وبعد پاک می شه و دوباره اخباره بعدی رو نشون می ده ....
با تشکر.

سلام
می خواستم بدونم چه طور و از کجا می شه این مدی که در بالای صفحه اول فهرست در انجمن مامبولرن وجود دارد را پیدا کنم ؟
منظورم همین مد آخرین اخباره که با حالت fade مطالب رو نمایش می ده وبعد پاک می شه و دوباره اخباره بعدی رو نشون می ده ....
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مد نیست .... امکان پیشفرض خود SMF هست . در قسمت مدیریت خبر ها رو ست میکنید و ...
یا علی
جناب فیروزمندان عزیز
منظورم حالت نمایشش بود .... چه طوری می شه به این حالت درش آورد یا نیاز به چه چیزی دارد ؟
اصلا شما به بخش خبرها و خبرنامه ها برید. بیشتر از یک خبر در اونجا قرار بدید.
بعد از قسمت تنظیمات قالب جاری، نمایش جعبه اخبار در صفحه اول انجمن ها رو علامت بزنید.
نمایش مرتب همه آیتم های جعبه اخبار در صفحه اول انجمن. این قسمت رو هم علامت بزنید.
تمام.
باز هم سلام
دوستان من.... منظورم این حالیه که نوشته ها دارن .... یهنی کم کم ظاهر می شن و کم کم محو می شن .... چطور می شه همچین حالتی رو برای باکش اخبار ایجاد کرد یا از کجا می شه پیداش کرد...
توی تنظیمات انتخاب کنید که چند خبر نمایش داده بشه ، با این عمل این اتفاق میفته
متاسفانه در قالب outline نمیشه چرا؟؟؟چکار باید بکنم
سلام !
در این قالب هم این امکان وجود داره
برای نمونه انجمن زیر رو ببینید :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی من هر کاری میکنم نمیشه!!
ایا جایی رو باید تغییر بدم اگر اره کجاشو؟؟؟
شما این مشکل رو فقط توی این قالب دارید یا در قالب پیشفرض هم دقیقا با این مشکل روبرو هستید ؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)