سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: استفاده از ابزارهای شبکه های اجتماعی در سایت ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

استفاده از ابزارهای شبکه های اجتماعی در سایت ها

سلام

به احتمال زیاد خیلی از شماها با شبکه های اجتماعی آشنا هستید (فیس بوک و فرندفید و .... ). تا اون جایی که من اطلاع دارم این سایت ها امکاناتی رو برای کاربرانشون فراهم می کنند تا روی سایت های خودشون شبکه های اجتماعی از مخاطبان و کاربران تشکیل بدن.

من که دو سرویس فعال شبکه اجتماعی سیار میشناسم. (منظور از سیار اینه که روی سایت شما میتونه قرار بگیره) یکیش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و دیگری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].

متاسفانه کلنجارهای من با سرویس فیس‌بوک به نتیجه ای نرسید و من آخرش سر در نیاوردم این چطور کار می کنه ! اما توی گوگل تونستم یک کارایی بکنم. چون به مراتب کار کردن باهاش راحت تره. گوگل به شما این امکان رو میده که توی سایدبارتون یک gadget بزارین و از اون برای کارهای مختلف استفاده کنید. مثلا عده ای میتونن join بشن به سایت شما از طریق همون گجت. میتونن کامنت بزارن و چت کنند و ... . بستگی داره که از کدوم گجت استفاده کنید. برای وردپرس و دروپال و phpbb هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داشت (برای مامبو و جوملا و اس ام اف و وی بی و ... هیچی نداشت!) که شما میتونستی با نصب اون ها پلاگین ها روی سیستم مورد نظرت این امکان رو فراهم کنید

توضیح خود گوگل در مورد پلاگین هاش :
    Google Friend Connect plugins make it easier for visitors to login and comment on popular blogging and content management systems such as WordPress, Drupal, and phpBB.

Google Friend Connect provides a simple means of one-click user authentication using a pre-existing Google, Yahoo, AIM, or OpenID account. This means that a user doesn't need to create a new account for every site that he comes across.

By integrating the appropriate Google Friend Connect plugin a user can visit your site, click once, leave a comment, and instantly present their profile from popular services such as Twitter, Orkut, and others.

دو سوال اساسی :

1. آیا به نظر شما استفاده از چنین ابزارهایی نتیجه مثبت خواهد داشت یا نه؟ چقدر؟ چرا؟
    2. آیا شما خودتون استفاده کردین؟ چطور و کجا؟ روی چه سیستم هایی؟ چه نتیجه ای گرفتین؟

دو خواهش :
    1. لطفا اگر کسی کار با فیس بوک کانکت رو بلده حتما یک توضیح کامل قرار بده.
    2. لطفا اگر کسی کار با امکانات اجتماعی گوگل رو کامل بلده کمی بیشتر توضیح بده و روش کار رو توضیح بده.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)