-
پاسخ : استفاده از ابزارهای شبکه های اجتماعی در سایت ها
سلام
ابتدا باید یه موضوع رو تصحیح کنم :
به احتمال زیاد خیلی از شماها با شبکه های اجتماعی آشنا هستید (فیس بوک و فرندفید و .... ). تا اون جایی که من اطلاع دارم این سایت ها امکاناتی رو برای کاربرانشون فراهم می کنند تا روی سایت های خودشون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]از مخاطبان و کاربران تشکیل بدن.
جمله بالا صحیح نیست . Facebook connect , OpenID , google friend connect & ... برای این استفاده میشه که شما مجددا نیازی به عضویت در سایت نداشته باشید . به عنوان مثال اگر شما در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عضو باشید و در سایتی f-Connect فعال باشه شما نیازی به عضویت مجدد در سایت و authorize شدن ندارید . با لاگین توسط یوزر نیم و پسورد فیس بوک شما authorize میشید و میتونید از قابلیت های کاربر عضو شده در سایت مذکور استفاده کنید .
این امکان معمولا در چند جهت استفاده میشه :
زمانی که شما بخوایید کدنویسی جهت عضویت و ... نداشته باشید
زمانی که تمایل داشته باشید کاربرها با سرعت بیشتری بتونن از امکانات سایت که متعلق به کاربرهای عضو شده است استفاده کنند و یا کاربرها رو از طی کردن روند معمولا خسته کننده ، تکراری عضویت رهایی ببخشید .
در کل بودن این امکان در سایت بهتر از نبودن اون هست چون حق انتخاب به کاربر میدید و این موضوع قطعا مورد مقبولیت بیشتری است .
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-18-2009 08:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)