به چه صورت میشه از مامبوت در بین متن استفاده کرد؟

به چه صورت میشه از مامبوت در بین متن استفاده کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز لطفاً قبل از طرح سوال جستجو کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصولاً در توضیحات مامبوتها طریقه استفاده و کد مامبوت ذکر شده است.
یا حق
دوست عزیز. من کاربری هستم که آگاهی چندانی از نحوه ی کد نویسی html و php ندارم. فقط یک وظیفه دارم ، اون هم راه اندازی یک نظر سنجی داخلی در یک شرکت مهندسین مشاوره. اون هم از طریق مامبو. امیدوارم که کمکم کنید. کاری که می خوام انجام بدم اینه که از صفحه ی اصلی و از طریق یک منو به نام منوی نظرسنجی، کارکنان رو به یک فرم نظرسنجی لینک کنم. صفحه ی جدیدی که تعداد زیادی سوال رو پیش روی کاکنان قرار بده. و نتایج اون ثبت بشه. اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم.
به نظرتون من به شما کمک نکردم ؟! ممنون از لطفتون! اینکار اصلاً نیازی به html و php نداره! خیلی جالبه که شما اصلاً زمانی رو صرف نکردید که مطالبی که لینک دادم بخونید! ما فقط میتونیم کمک کنیم، بقیه کارها با خودتونه.
مقاله ای که بهتون در ارسال قبلی لینک دادم رو مطالعه کنید، موفق خواهید شد.
کسی که بتونه مامبو رو راه بندازه، خیلی ساده میتونه از کامپوننتها و ماژولها و مامبوتها استفاده کنه. فقط لطفاً مطالعه فرمایید.
یا حق
سلام
اگر هم این مورد برای شما مشکل هست میتونید از طریق سایت webgozar نظر سنجی بسازید و کد مربوطه رو در ادیتور قرار بدید تا نظر سنجی برای شما در بین مطالب نمایش داده بشه
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)