من همه تايپيك ها رو خوندم و همه كارهايي رو كه براي ايجاد منوي درختي بود انجام دادم
ولي هيچكدوم منتشر نشد و ت صفحه اصلي نيومد چي كار كنم :'(

من همه تايپيك ها رو خوندم و همه كارهايي رو كه براي ايجاد منوي درختي بود انجام دادم
ولي هيچكدوم منتشر نشد و ت صفحه اصلي نيومد چي كار كنم :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از کدوم ماژول استفاده کردید ؟ لینک ماژول رو اینجا قرار بدید. و دقیقاً توضیح بدید چیکار کردید که نتونستید ؟!
یا حق
--------------------------------------------------------------------------------
ماژول ایجاد کننده انواع منوی درختی برای مامبو و جوملا
در قسمت ماژول هاي كاربري اين ماژول اومده و من هم اونو انتشار دادم
و به مديريت بخش دفتم و يه شناسه ساختم
ولي چيزي تو سايت نشون داده نميشه
در ضمن من تا اونجايي كه بتونم همه وقت خودم رو براي يادگيري مامبو ميزارم
پس شما هم لطفا انقدر سر كوفت نزن(آقاي مهربون) > >![]()
سلام
اصل آموزش اینه که به طرف مقابل بگید که سعی خودش رو بکنه و به خودش متکی باشه. اینجوری بهتر یاد میگیره، من هم با توجه به این مطلب که در یک کتاب خوندم دارم عمل میکنم. شما جوری عمل میکنید که مشخصه تمرین و تلاش نمیکنید و علاوه بر اون دقت ندارید و همیشه عجله میکنید.
امیدوارم دلگیر نشید. اما خوب این هم روش من هست و بارها جواب داده!
من الان میدونم اشکال کار شما کجاست. اما نمیگم تا خودتون با استفاده از مطلب آموزشی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا کنید.
مرحله دوم شما مرحله اشتباه و عجولانه ای هست و مشخص هست متن آموزش رو دقت نکردید!
اگر باز هم نتونستید در همین تاپیک مطرح بفرمایید!
یا حق
باور كنيد من بيشتر از 10 بار قسمت اموزش شما رو خوندم ولي نمي دونم مشكل كارم چي
ميشه يه كم ببيشتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم
شما باید شناسه مجموعه یا بخشها رو در ماژول بنویسید. نه اینکه برید و بخش و مجموعه ایجاد کنید!
دقت کنید در مقابل کادر مربوط به ماژول هم یک راهنمایی در رابطه با طریقه قرار دهی شناسه ها مطرح شده.مثال : 1,2,3,4,5
اگر باز هم نتونستید دیگه فقط یک راه میمونه! اونم اینکه شناسه و رمز عبور مامبو رو بدید و بفرمایید اطلاعات کدوم مجموعه و بخش میخواهید قرار بگیره تا من براتون انجام بدم!
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)