-
غیب شدن کاربران آنلاین
با سلام
خیلی از مواقع مثلا یکی از کاربرای فروم در لیست آنلاین وجود داره ولی بعد از یه رفرش ساده از لیست غیب میشه. با توجه به اینکه تو انجمن ما کاربرای آنلاین در 5 ساعت گذشته نشون داده میشن و محدودیت زمانی کاربر فوق هم تموم نشده. موندم علتش چیه؟ ممنون میشم دوستان کمک کنن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-20-2009 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : غیب شدن کاربران آنلاین
سلام
خوب مشخصه دوست من! از انجمن خارج شده و رفته، یعنی log out کرده. همین الان از انجمن مامبولرن خارج شو ببین که اسمت دیگه توی اعضای 1200 دقیقه ای نیست! و به مهمانها اضافه میشه یدونه.
یا حق
-
-
بله. ظاهرا هواسم به این یکی نبوده. از لطفت ممنون پسر مهربون.
ولی بازم فکر میکنم آماری که میده مشکل داره. من علاوه بر آمار بازدیدی که خود فروم ارائه میده، از وبگذر هم استفاده میکنم. با بحال آمار جفتشو تقریبا مثل هم بوده ولی از دیشب تا الان smf یه رقم بالای غیر طبیعی رو نشون میده در حالی که وبگذر مثل بقیه روزا کار میکنه. حالا چندچندیم؟
-
-
از دیشب تا الان smf یه رقم بالای غیر طبیعی رو نشون میده در حالی که وبگذر مثل بقیه روزا کار میکنه. حالا چندچندیم؟
وقتی روبوت ها به سایت شما وارد میشن، SMF اونها رو به عنوان مهمان نشون میده و تا زمانی که تعیین کردید (مثلا 5 ساعت) تعداد اونها رو جزو مهمان ها حساب می کنه.
اما روبوت ها جاوا اسکریپت رو اجرا نمی کنند ! و بنابراین وبگذر نمی تونه اونها رو در نظر بگیره.
-
-
سلام آقا سعید
این مشکل فقط همین یه بار اتفاق افتاده.
در ضمن دیشن انجمن رو به 1.1.10 ارتقا دادم. از اون نیست؟
-
-
فکر نمی کنم. این اتفاق یک اتفاق طبیعی هست.
گاهی اوقات مشاهده شده در سایت تعداد افراد آنلاین رو 120 نفر نمایش میده اما کل بازدید در روز 120 نفر نبوده. این به خاطر بازدید روبوت ها و کرالر گوگل و ... می تونه باشه.
-
-
ممنون آقا سعید. خیالم راحت شد.
::یا علی::
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)