-
انجمنم هک شد 1.1.10 بود کمک فوری
با سلام خدمت شما دوستان گرامی تغیریبا 1 ساعت که انجمن من هک شده و نمی تونم صفحه انجمن خودم رو دوباره بالا بیارم در جوملا وقتی هک می شد یک فایلindex.html در فایل قالب ها می ساختن که می تونستیم با حذف اون اون رو درست کنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر دوستان کمک کنند که چیجوری ا نجمن خودم رو به حالت اولیه بیارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-23-2009 05:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انجمنم هک شد 1.1.10 بود کمک فوری
خوب فایل های یه cms سالم رو رو هاستت منتقل کن و فایل seting رو ویرایش کن و یوزر پس دیتا بیس رو وارد کن سایتت بالا میاد
ضمنا با مدیر سرور تماس بگیر و جریان رو بهش بگو اگه همزمان چند تا سایت دیگه هم هک شده باشه معلوم میشه که سرور هک شده
و تو این حالت که شما میفرمایید فکر کنم هکر مقداری رو توی دیتابیس شما نوشته باشه که تا اون رو پاک نکنی مشکلت حل نمیشه
اگه دوست داشتی یوزر پس بده تا بررسی کنم
-
-
سلام
به مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه نمایید.
همچنین جهت بررسی دیتابیس، آنرا به دوست خوبم یاشار ارسال کنید تا بررسی کنند. (در این مقاله فرض بر این قرار گرفته است که دیتابیس سالم است)
یا حق
-
-
بله همون طور که حدس زده بودیم کل سرور این دوستمون توسط یه تیم عرب به نام JPI TeaM مورد حمله قرار گرفته هنوزم دارن رو سرور میلولن!!!
نفوذگر ها فایل index.php رو پاک کرده بودن و به جاش index.html گذاشته بودن که این دوستمون هم هول شده بود و همه سورس (smf با 25 تا Mod)رو پاک کرده بود :'(
خدارو شکر که به دیتابیس دست نزده بود
بهترین کار تماس با مدیر سرور هست و عوض کردن سرویس
-
-
دستت درد نکنه یاشار جان.
پس من به دوستمون توصیه میکنم سریعتر مقاله را مطالعه نمایند و هاست خود را تغییر دهند. چرا که این عربهای ... تنها راه نفوذشون از هاستهای غیر امن هست.
پیشنهاد من مامبو سرور است. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
-
انجمن این دوستمون به صورت کامل باز سازی شد.امیدواریم که یه سرور امن برای خودشون پیدا کنن
بله پیشنهاد دوست گلم اقا مهدی به نظرم خوب هست چون تا حدودی از سطح دانش فنی برادر فیروزمندان اطلاع دارم و میدونم که خوب مدیریت میکنن سرورهاشون رو
پیشنهاد خودم هم مخفی میمونه و اینجا نمینویسم
در کل اسکریپت های مامبو و اس ام اف در صورتی که به روز باشن اسکریپت های امنی هستن و انجاست که انتخاب یه هاست خوب و امن اهمیت خودش رو نشون میده.پس من توصیه میکنم که وقت زیادی رو صرف این کار کنیید
بدرود
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)