-
مشکل با mod_jw_ts
سلام
من mod_jw_ts رو که در انجمن هم اشاره شده با 4.6.5 سازگاره دانلود و روی سرور نصبیدم. دو تا مشکل داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اولا فقط ماژول های درون موقعیت left رو درونش میتونه لود کنهو. که در انصورت دوبار کل ماژول های مزبور رو لود میکنه. تصویر زیر
[img width=536 height=480]http://mansoury.ir/pic/pictures/b839182c90eb359666a5a9ec5615e3f4.jpg[/img]
دوما ماژول های سایر موقعیت ها رو نمیتونه لود کنه. در صورتی که بخوام اینکارو بکنه، اولین ماژول درون موقعیت رو در یک صفحه خالی لود میکنه و سایت بالا نمیاد. تصویر زیر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-24-2009 06:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با mod_jw_ts
سلام
یاسر جان نسخه جدید این مامبوت رو فارسی و منتشر کردم، میتونید در فعالیت کاربران دانلود کنید.
در این مامبوت با کمک از مامبوت لود ماژول در هر تب یک ماژول جدید را منتشر کنید.
یا حق
-
-
سلام
آقا مهدی، من دنبال ماژولش هستم چون فکر می کنم کار کردن با مامبو یکمی فرق داره!
مثلا فرض کن من بخوام در موقعیت left یه تب نشون بدم. با توجه به اینکه مامبوت ها درون محتوا بکار برده میشه، آیا چاره ای جز این دارم که اول یک ماژول html ساده وارد اون موقعیت (مثلا left) بکنم و بعدش کد مامبوت رو درون متن داخل ماژول بنویسم؟
در حالی که ماژول همین محصول استقلال عملش بیشتره. آیا راهی که گفتم اشتباه بود؟
-
-
من قبلاً با ماژولش که مد نظرتون هست کار کردم، مشکلاتی که داره ارزش حل کردن نداره، چرا که معلوم نیست نسخه بعدی برای مامبو بده یا نه!
شما میتونید با کمک گرفتن از یک ماژول دیگه این مامبوت رو نمایش بدید. برخی ماژولها مثل ماژول JA News و یا یک ماژول دیگه که الان حضور ذهن ندارم هستن که محتوا رو در موقعیت مورد نظر نمایش میدن، میتونید از اونا استفاده کنید. (ماژولی که الان نامش یادم نیست رو خودم ترجمه کردم و در فعالیت کاربران موجود هست)
در ضمن در این مامبوت میتونید چندین تب ایجاد کنید و در هر تب و یا اسلاید چند ماژول معرفی کنید!
بازه کار کردن با این مامبوت بهتر است، ماژول یک مقدار دست و بال آدم بسته میشه توش.
یا حق
-
-
-
-
نه - از رو سیستم پاکش کردم.
اما خودتون برام فرستاده بودید!
یا حق
-
-
سلام
نه منظورم سازگار شدش بود
چون توی پیغام تون اونطور که یادمه نوشته بودید سازگار شده اش رو دارید
به هر حال ممنون
-
-
والا خیلی وقته از این ماژولها دیگه استفاده نمیکنم، چون ممکنه بعدها در سایت مشکلاتی رو ایجاد کنن.
اما فکر کنم با ماژول نمایش محتوا هم بتونید اینکار رو بکنید.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)