احتملا توی یکی از مراحل نصب از شما میپرسه که اطلاعات پیش فرض نصب شود؟ و شما توی لوکال اون اطلاعات پیش فرض رو نصب نمیکنید
فکر کنم علتش ابن باشه چون اگه تیبل هاش تو دیتابیس ساخته شده باشه نشون میده
یه سری به دیتا بیس بزنید و ببینید که تیبل ها مربوطه ساخته شده یا نه





علاقه مندی ها (Bookmarks)