با سلام
من supacart را بصورت لوکال نصب کردم وقتی به عنوان کاربر وارد می شم دسته بندی محصولات پیش فرض را نشان نمی ده در صورتی که در اینترنت نشون می دهد.
لطفا کمک کنید.

با سلام
من supacart را بصورت لوکال نصب کردم وقتی به عنوان کاربر وارد می شم دسته بندی محصولات پیش فرض را نشان نمی ده در صورتی که در اینترنت نشون می دهد.
لطفا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام - بهتر بود در همان تاپیک قبلی ادامه میدادید!
یعنی چی نشون نمیده؟! ارور خاصی میده یا کلاً هیچی نمایش داده نمیشه!
شبیه سازتون چیه؟!
یا حق
این کامپونت در حالت نصب بر روی سایت درون اینترنت حاوی یک سری محصورلات و دسته بندی های پیش فرض می باشد که وقتی من ان را به صورت لوکال نصب می کنم هیچ یک از دسته بندی ها نمایش داده نمی شود حتی در قسمت مدیریت ان هم که می روم نه محصولی وجود دارد و نه دسته بندی خاصی از appserver استفاده می کنم هیچ خطایی هم داده نمی شود
احتملا توی یکی از مراحل نصب از شما میپرسه که اطلاعات پیش فرض نصب شود؟ و شما توی لوکال اون اطلاعات پیش فرض رو نصب نمیکنید
فکر کنم علتش ابن باشه چون اگه تیبل هاش تو دیتابیس ساخته شده باشه نشون میده
یه سری به دیتا بیس بزنید و ببینید که تیبل ها مربوطه ساخته شده یا نه
می تونید دقیقا بفرمائید در کدام قسمت نصب چون من همیشه یک کار مشخص را انجام می دهم بله در دیتابیس جدول می سازه ولی نمی دونم کدام برای محصولاتش
گه امکانش هست دقیقا لینک همون supacart رو که خودتون نصب کردن رو بدین تا من هم نصب کنم و تست کنم و اگه در توانم بود جواب رو خدمتتون عرض کنم
کمی با کامپوننت کار کنید متوجه میشید که باید چکار کنید. شما به نظرم هنوز با کامپوننت آشنا نشدید!
یا حق
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم تا مشکل حل بشه آقای پسر مهربون
دوست من، وقتی که کامپوننت رو نصب میکنید، در مرحله آخر به شما این امکان رو میده که اطلاعات نمونه رو بر روی کامپوننت منتقل کنید! که دو حالت متفاوت داره.
اگر از این فرصت استفاده نکنید، در هنگامی که بار اول وارد کامپوننت میشید باز هم به شما این امکان رو میده که بتونید اطلاعات پیشفرض رو نصب کنید.
در هر صورت بهتره که اطلاعات پیشفرض رو استفاده نکنید و طبق نیاز خودتون این اطلاعات رو ایجاد کنید.
حالا اگر تمایل دارید از اطلاعات پیشفرض استفاده کنید، یکبار کامپوننت را حذف کنید و دوباره نصب کنید و به نکاتی که گفتم توجه کنید تا اطلاعات پیشفرض رو نصب کنید.
یا حق
می خواستم یک دسته بندی جدید در فروشگاه ایجاد کنم ولی متاسفانه به من پیغام خطای Sorry, but we could not verify your Security Token. Go back and try again please. می ده حتی وقتی دسته های قبلی را ویرایش می کنم بازهم همین رو میگه
علاقه مندی ها (Bookmarks)