با سلام خدمت شما دوستان گرامی سایت من در 4 روز قبل هک شد و بعد از اون دیگه مهمانا 80 تا 121نفر آنلاین به 42 رسیده که هر روز داره کم تر می شه آیا بعد از هک شدن چیزی باید درست بشه من باید یکار کنم از رطبه 2ملیون در سایت alexa ب رطبه 4 ملیون رسیدم

با سلام خدمت شما دوستان گرامی سایت من در 4 روز قبل هک شد و بعد از اون دیگه مهمانا 80 تا 121نفر آنلاین به 42 رسیده که هر روز داره کم تر می شه آیا بعد از هک شدن چیزی باید درست بشه من باید یکار کنم از رطبه 2ملیون در سایت alexa ب رطبه 4 ملیون رسیدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ببینید گوگل شما رو در لیست سیاه اضافه کرده؟ اگر اضافه کرده ازشون در وبمستر گوگل درخواست کنید سایت شما را بررسی دوباره کنند.
یا حق
گوگل تاثیر چندانی به میزان کاربران آنلاین داره و یا حداقل میشه گفت که تاثیر آنی نداره ولی به تعداد کاربان مهمان میتونه خیلی تاثیر بزاره.به شمانده سایتتون مراجعه کنید میتونید ببینیدد که چه تعداد از کابرانتون از طریق گوگل وارد سایت شما میشن. ولی اگه سایتتون هک بشه و این اتفاق مقارن با حضور اسپایدر گوگل در سایت شما بشه باعث میشه که سایتتون به ددرستی در گوگل ایندکس نشه و بدین ترتیب تعداد ورود کاربران از موتور جستجو به سایت شما کم میشه و این نتیجه تا حدود زیادی منطقی هست
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20886.msg110752#msg110752 date=1248554349]
سلام
ببینید گوگل شما رو در لیست سیاه اضافه کرده؟ اگر اضافه کرده ازشون در وبمستر گوگل درخواست کنید سایت شما را بررسی دوباره کنند.
یا حق
[/quote]
چی جوری می تونم این کارکنم تا از لیست سیاه در بییاد اگر آدرس اینترنتی به من بدین تا بون جا برم ممنون می شم اگر کمک کنید ممنون می شم ولی این رو بگم که من هر مطلبی رو می زارم بعد از 4 روز دز گوگل در صفحه اول گوگل بین سایت های رغیب ثبت می شه ولی اگر بگین که چیجوری می تونم بفهمم که گوگل من رو به لیست سیاه خودش اضافه کرده و یجوری می شه در آورد ممنون می شم
آدرس سایت رو توی گوگل ببین. اگر موقع وارد شدن به سایت اخطار بده یعنی جزئ لیست سیاه هستی.
یا اینکه از فایرفاکس برای دیدن سایت استفاده کنی، فایرفاکس سایتهایی که در لیست سیاه گوگل هستن رو باز نمیکنه و اخطار میده قبلش.
برای حل این مشکل مقاله ای در ویکی مامبولرن موجو هست، اگر شما در این لیست بودید بفرمایید تا بهتون لینک بدم.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20886.msg111478#msg111478 date=1249420313]
آدرس سایت رو توی گوگل ببین. اگر موقع وارد شدن به سایت اخطار بده یعنی جزئ لیست سیاه هستی.
یا اینکه از فایرفاکس برای دیدن سایت استفاده کنی، فایرفاکس سایتهایی که در لیست سیاه گوگل هستن رو باز نمیکنه و اخطار میده قبلش.
برای حل این مشکل مقاله ای در ویکی مامبولرن موجو هست، اگر شما در این لیست بودید بفرمایید تا بهتون لینک بدم.
یا حق
[/quote]
سلام نه وقتی که در گوگل این رو یعنی اسم سایت رو می نویسم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی که داخل اون می رم هیچ اروری نمی ده با همه مرورگر ها امتحان کردم ولی می گم که شما اگه یه تست کنید آدرس بالا رو ممنون می شم O0 واون لینک اون مطلب رو اگه بدین باز هم ممنون می شم
مشکلی نبود، چک کردم.
اما خوب لینک اون مطلب رو میدم. (البته قسمت آخرش مربوط به موضوعی میشه که میخواهید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید دنبال یک دلیل دیگه باشید که چرا بازدید کننده ها کم شدن.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20886.msg111484#msg111484 date=1249451010]
مشکلی نبود، چک کردم.
اما خوب لینک اون مطلب رو میدم. (البته قسمت آخرش مربوط به موضوعی میشه که میخواهید)
باید دنبال یک دلیل دیگه باشید که چرا بازدید کننده ها کم شدن.
یا حق
[/quote]
دست شما دوست گرامی به علت پاسخ گویی درد نکنه
من در این سیتم کدی رو از گوگل دریافت کردم ونمی دونم کجا باید بزارم اگر راهنمایی کنید
ممنون می شم
گوگل اول این پیغام رو داد
Copy the meta tag below, and paste it into your site's home page. It should go in the <head> section, before the first <body> section
بعد این کد رو
بعد هم این رو مثال زدکد:<meta name="verify-v1" content="CZwwN6aPSoz9t3bgMl7g/UTyjmlj9wWKoujZEGlgInY=" />
حالا من باید فایلی html بسازمکد:<html> <head> <meta name="verify-v1" content="CZwwN6aPSoz9t3bgMl7g/UTyjmlj9wWKoujZEGlgInY=" /> <title> My title </title> </head> <body> page contents </body> </html>
یا باید فایل index.php رو ویرایش کنم اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
احتمالاً باید قالب رو ویرایش کنید. من زیاد به SMF آشنا نیستم، اما فکر میکنم قبلاً در این رابطه بحث شده که در کدوم فایل قالب باید این متا تگ رو بزارید.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)