-
عوض کردن هدر سایت
با سلام
من میخام هدر بالای این تمپلت رو (SiteGround71 ) عوض کنم ولی هر کاری کردم نشد .
بنده لوگو داخل فولدر Images داخل فولدر sitegroun71 رو عوض کردم ولی نشد در واقع به خاطر پرمیشن گیر میده هر چقدر هم پرمیشن رو عوض میکنم جواب نمیده یعنی سیستم اجازه نمیده و میگه شما اجازه عوض کردن پرمیشن رو ندارید. حتی پرمیشن فولدر sitegroun71 رو هم نمیتونم عوض کنم.
مشکل اصلی من در مورد پرمیشن فولدر هستش که غیر قابل ویرایش هستش وقتی هم به 777 تغییر میدم دوباره به 644 برمیگرده و کلا اجازه عوض کردن پرمیشن رو نمیده و تا وقتی هم که پرمیشن عوض نشه نمیتونم لوگو هدر رو عوض کنم.
لطفا دوستان راهنمائی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2009 08:19 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عوض کردن هدر سایت
سلام
owner فایل و پوشه مورد نظر شما مامبو شده. در این رابطه بارها بحث شده. برای اطلاعات بیشتر جستجو کنید.
از تنظیمات کلی مامبو و تب سرور گزینه های سطح دسترسی به فایل ها و پوشه ها را بررسی کنید. برای اطلاعات بیشتر به راهنمای این قسمت مراجعه کنید. ترجمه این قسمت از راهنما به زبان فارسی : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید از کامپوننتهایی تحت مامبو فایلها را مدیریت و تغییر پرمیشن دهید. (فکر میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بتونه شما رو در تغییر تصاویر قالب کمک کنه، چون تحت مامبو به مدیریت فایلها میپردازه - دقت کنید پوشه مدیریتی در این کامپوننت رو باید به root تغییر دهید. در همان تاپیک ذکر شده)
میتونید با مدیر هاست تماس بگیرید و ازشون درخواست کنید این مورد رو برطرف کنند تا owner فایلها شما باشید.
یا حق
-
-
با تشکر از پاسخ خوب شما.
بررسی میکنم اگر مشکلی بود و یا حل شد نتیجه رو همین جا اعلام میکنم.
-
-
به علت اینکه پرمیشن فولدر Templates عوض نمیشد مجبور شدم تا مامبو رو پاک کرده و دوباره نصب کنم.
-
-
[quote author=PIANIST link=topic=20893.msg110926#msg110926 date=1248703668]
به علت اینکه پرمیشن فولدر Templates عوض نمیشد مجبور شدم تا مامبو رو پاک کرده و دوباره نصب کنم.
[/quote]
خسته نباشید!!!! اینم یک راه بود!
یا حق
-
-
مامبو رو دوباره نصب کردم و حالا میخام هدر قالب خود مامبو رو بردارم ولی نتونستم.
داخل فولدر images همین قالب رفتم و عکس هدرهارو پاک کردم ولی بازم اومدن حتی کش اکسپلورر رو هم پاک کردم بازم نشد با فایرفاکس هم امتحان کردم.
چجوری باید این هدر رو برداشت باور کنید زیاد جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
ادرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
هدر رو که تغییر دادید ... اما اگر منظورتون تصویر بکگراند هست باید فایل templates/mambo4.6.5/images/header_bg.png را ویرایش کنید
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=20893.msg111026#msg111026 date=1248808995]
سلام
هدر رو که تغییر دادید ... اما اگر منظورتون تصویر بکگراند هست باید فایل templates/mambo4.6.5/images/header_bg.png را ویرایش کنید
یا علی
[/quote]
نه من خودم که چیزی نمی بینم. همون قالبی که نصب شده بالا میاد بدون کوچکترین تغییری.
کاری رو که در بالا گفتید انجام دادم ولی الان اگر نگاه کنید هیچ تغییری نکرده.
من میخام تصاویر هدر حذف بشه و فقط پس زمینه ابی بمونه.
-
-
اقای فیروزمندان خسته نباشید:
داخل فایل index.php که توی فولدر mambo 4.6.5 قرار داره رو ادیت کردم و تونستم لوگو هدر رو بردارم ایا کارم درست بود و مشکلی پیش نمیاد؟
-
-
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)