-
كدبندي متون سايت هنگام ايمپورت در ديتابيس
سلام 
من تو كامپيوترم با برنامه MYSQL و برنامه Navicat (كه مطمئنا باهاش آشنا نيستيد) يه سيستم مجازي لوكال راه اندازي كردم و روي يه سايت كلي زحمت كشيدم و راش انداختم حالا كه ميخوام به سرور انتقالش بدم هيچ مشكلي ندارم تنها موقع ايمپورت كردن ديتابيس در PHP My Admin بايد حتما از Character گزينه Latin1 رو انتخاب كنم در غير اينصورت متن رو درست نشون نميده !!
يعني با UTF8 كه ايمپورت ميكنم كله متون سايت به هم ميخوره ولي رو Latin1 درسته ..! آيا مشكلي پيش نمياد اگه رو همين Latin1 باشه و كار رو ادامه بدم؟؟ منظور از جهت كار با كامپوننتها و با موتورهاي جستجو ؟؟؟
يا لازمه كه حتما متون تبديل بشن به يونيكد؟؟
اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشين.. اگه مبهم بود بگيد شفافتر كنم...
ممنون ميشم 
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2009 06:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : كدبندي متون سايت هنگام ايمپورت در ديتابيس
سلام
منظور شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست ؟
بهتره تبدیل به یونیکد کنید.
یا حق
-
-
سلام
ممنون از پاسختون.... 
آره همين برنامه هستش....
ولي چطور تبديل كنم هنگامي كه ديتابيس رو از اين برنامه اكسپورت ميكنم جايي نداره كه مشخص كنيم كه يونيكد باشه...
البته خدمت رفقا عرض كنم كه اين برنامه كار PHP MYADMIN رو انجام ميده همونطور كه تو ويكي هم نوشته بود .....
يا علي
-
-
فراموش کردم دقیقاً چطور میشد. اما من هم یکبار این مورد برام پیش اومد و در خوده برنامه مورد رو حل کردم، شما هم کمی تلاش کن مشکل حل میشه. الان برنامه رو نصب ندارم که بتونم توضیح بدم.
یا حق
-
-
سلام الان ببينيد اينطوريه تو PHP my admin : .....
[img width=640 height=155]http://shiaupload.ir/images/wedpdqzjmm5m8armghnz.gif[/img]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون شماره 1 collection هست كه يونيكده... ولي اون پايين شماره 2 Latin1 هستش ... آيا درسته يا حتما اون لاتين هم بايد يونيكد شه؟
ممنون
يا علي
-
-
به تب تنظیمات دیتابیس در phpmyadmin برو و اینرو هم تغییر بده.
ضمناً این مشکلی نیست. میتونی ادامه بدی. اما اگر خیلی دوست داری میتونی از همون phpmyadmin این مورد رو تغییر بدی.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)