-
چطوری لینکها رو مثل vbulletin کنم؟
سلام
همونطور که میدونید روبوتها مثل میهمانا وارد فروم میشن و ... و اگر لینکها رو از دید مهمونا نهان کنیم، روبوتها هم نمیتونن اونا رو ببینن. چیزی که من میخوام اینه که این لینکها مثل مورد مشابه در vbulletin بشن یعنی مهمانان در ظاهر لینکها رو میبینن ولی وقتی روی اونا کلیک میکنن به یه صفحه دیگه میرن که اونجا بهشون میگه شما مهمانید و...
این مورد شدنی هست؟ چون روبوت ها که روی لینکها کلیک نمیکنن.
اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2009 07:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چطوری لینکها رو مثل vbulletin کنم؟
این بسته هستش ولی باید روش کار کنی و یک سیستم انتقال لینک هم درست کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
قبلاً این بحث انجام شد، اما به جایی نرسید تا اونجایی که یادمه. جاوید هادی عزیز در اینباره داشتن تحقیق و بررسی میکردن. میتونید باهاشون در تماس باشید.
ضمناً اگر تونستید اینکار رو انجام بدید، خوشحال میشیم در یک تاپیک مفصل توضیح دهید تا سپس در ویکی مامبولرن منتشر شود.
یا حق
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20912.msg110865#msg110865 date=1248641861]
سلام
قبلاً این بحث انجام شد، اما به جایی نرسید تا اونجایی که یادمه. جاوید هادی عزیز در اینباره داشتن تحقیق و بررسی میکردن. میتونید باهاشون در تماس باشید.
ضمناً اگر تونستید اینکار رو انجام بدید، خوشحال میشیم در یک تاپیک مفصل توضیح دهید تا سپس در ویکی مامبولرن منتشر شود.
یا حق
[/quote]
همه چیزش درسته فقط یک سیستم انتقال لینک[مخصوص] لازم داره
-
-
خوب آقا دستت درد نکنه، یه فکری به حالش بکن و یه چیزی براش آماده کن و بگو تا دوستان استفاده کنن.
من خودم زیاد با SMF آشنا نیستم. وگرنه شک نکن یه کارایی میکردم. اما نه وقتش رو دارم بشینم باهاش آشنا بشم و نه اینکه دیگه حوصله ای هست.
از فرصت هم استفاده میکنم :
مطلب آموزشی و یا هرچیز دیگه ای هم هر یک از دوستان در رابطه با SMF داره به من پیغام خصوصی کنه لطفاً تا با نام نویسنده مطلب در ویکی برای کمک به کاربران قرار گرفته شود. ضمناً خود افراد میتونن مطالب رو در ویکی منتشر کنن.
یا حق
-
-
سجاد جان ممنون میشم اگه خودت زحمتشو بکشی...
-
-
گفتم که فقط یک اسکریپت انتقال لینک میخواد که جای گزینه سایت اصلی بکنم
-
-
برادر من بلئ نیستم که میگم زحمتشو خودت بکش.
حالا هر جور karamete.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم بسته اماده شده برای شما دوست من
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)