-
پاسخ : سازگاری با اینترنت اکسپلورر 8 - 7 -6 Internet Explorer compatibil
عمو بیلی هر روز بدتر از دیروز!!! :-\
امروز یه قالب ساختم و با اینترنت اکسپلورر 8 و فقط 8 مشکل داشت!!! :angel:
خیلی جالبه که بدونید این مشکل زمانی رخ میداد که تنها ریزولیشین بزرگتر از 1024 پهنا برای مانیتور باشه و جالب تر از اون این بود که وقتی صفحه را با اندازه بزرگتر از 00٪ (zoom level) میدید این مشکل رخ نمیداد!!! 
اما مشکل!!! سمت راست جدولها وقتی متنی داخلشون بود یا عکسی بود یا حتی یک div ساخته میشد داخل جدول یا هرچی توی تگ td قرار میگرفت! ضمینه جدول در حالت عمودی به اندازه یک پیکسل نمایش داده میشد و طرح سایت رو بهم میزد! ???
خوب به این فکر افتادم که این مشکل رو حل کنم! هرچی کدها رو نگاه کردم و صفحه رو بررسی کردم چیزی دستگیرم نشد، معلوم نیست از چی دلخور میشه آی ای 8 که این حرکت رو برای خودنمایی انجام میده!!! توی بعضی سایتها هم این مورد رو قبلاً دیده بودم!!
olice:
جالبتر از اون برای اینکه قالب با اینترنت اکسپلورر مشکل نداشته باشه سعی کردم سایترو با Microsoft Expression Web 2 ایجاد کنم، اما باز هم همون آش سوخته و همون کاسه شکسته شد! >
??? :-\
در هر صورت آخرش مجبور شدم قالب رو با خاصیت اینترنت اکسپلورر 7 تعیین کنم، من اگر جای بیل گیتس بودم!!!! بیخیال دنیا میشدم و میرفتم فضا که ... !!!! میگن فضا قابلیت بازیافت نداره!!!!!
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2009 10:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)