-
پاسخ : سازگاری با اینترنت اکسپلورر 8 - 7 -6 Internet Explorer compatibil
یکی از معروفترینهاش رو میگم ! فرانت پیج که البته Microsoft Expression Web 2 خیلی بهتر شده، اما بازم یه سری مشکلات داره.
خوب خود شما هم که می گی خیلی بهتر شده، front page با اومدن office 2007 که همزمان با اون expression web هم در پکیج جدایی عرضه شد تقریبا به کل کنار رفت، در حال حاضر محیط اصلی که من ازش برای وب ازش استفاده می کنم همین expression web هست و مشکلی هم نداشتم باهاش. منکر این نمیشم ادیتور هایی با قدرت بیشتر هم وجود دارند اما ضعیف بودن یا به نوعی قوی تر بودن دیگر ادیتور ها رو نمیشه مشکل دار بودن ادیتور دیگه دونست. به طور مثال expression web در مقابل visual studio حرف زیادی برای گفتن نداره، اما دلیل بر مشکل دار بودن اون نیست.
قبول ندارم که از xp پایدارتر بود، خیلیا این صحبت شما رو دارن. اما من قبول ندارم. هرچند نباید فقط به پایداری توجه داشت!
در مورد ویستا صحبت نمی کنم چون با اومدن 7 دیگه زیاد جایی برای حرف زدن برای مشکلات نذاشته. ولی قبول دارم که مشکلاتی داشت، مشکلی که بیشتر از همه اعصاب منو خورد می کرد UAC بود که خدا رو شکر تو 7 به کل رفع شد وگرنه از نظر سرعت کار باهاش مشکل چندانی نداشتم. (با اینکه مشکلی نداشتم ولی قبول دارم بیش از حد سنگین بود)
اما کاشکی اینترنت اکسپلورر و مدیا پلیر روش نصب نباشه تا حق انتخاب داده بشه!
روش نصب هست اما مایکروسافت امکان حق انتخاب رو به شما داده. می تونید از control panel> default program برنامه ای رو که مد نظرتون هست به صورت default قرار بدید.
حالا چرا انقدر به فکر مایکروسافت افتادی که طرفداری کنی؟!؟! Shocked نکنه شما هم جزء مایکروسافتی اینا هستی ؟ police
من سال هاست به مایکروسافت وفا دارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2009 04:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)