سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: گروه هاي كاربري

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

گروه هاي كاربري

سلام دوستان من چند تا گروه كاربري براي فروم تعريف كردم ( همه براي مدير ها هست )

1 . مدير بخش
    2 . مدير چند بخش
    3 . مدير تالار يا انجمن

حالا هر كدوم از مدير هام رو عضو يكي از اين گروه ها ميكنم براي مثال يكي از مدير ها كه فقد مديريت يك بخش رو داره عضو اولين گروه كاربري ميكنم كه چهارتا ستاره آبي داره و بالاش نوشته مدير بخش ولي وقتي كه توي بخشي كه مدير هست مياد نوشته مدير تالار ( يعني مديريت اين تالار دست اين طرف هست ) حالا فرض كنيد يك نفر مدير چند تا بخش هست پس عضو دومين گروه ميكنمش ولي وقتي توي بخش هايي كه توشون مديريت داره پست ميده بالاي پستش نوشته مشيه مدير تالار فكر كنم مشكلم رو فهميديد چه كنم ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : گروه هاي كاربري

سلام

روی پروفایل یکی از همین افراد کلیک کنید .
    روی تنظیمات کاربری کلیک کنید

در این صفحه عنوانی که در قسمت "عضو گروه کاربری " ست میکنید کنار اسم شخص نمایش داده میشه .( در همه بخش ها و انجمن ها )

یاعلی

سلام منظورم اين نبود ، من تعداد زياد مدير بايد ايجاد كنم براي مثال مدير بخش ترينر مدير بخش دانلود مدير بخش مقالات
    حالا يك نفر رو جزو مدير بخش دانلود ميزارم اين طرف توي همه ي تالار ها بالاي اسمش مينويسه مدير بخش دانلود ولي توي تالار دانلود مينويسه مدير تالار حالا اگه از قسمت گروه هاي كاربر اين مدير تالار رو عوض كنم و بزارم مدير بخش دانلود بقيه مدير ها هم توي بخششون بالاي اسمشون مينويسه مدير بخش دانلود من ميخوام هر مدير بالاي اسمش بنويسه مدير بخشي كه مديريتش رو داره چه توي تالار هايي كه مديريت نداره و چه تالار هايي كه مديريت داره چه جوري اينكار رو انجام بدم ؟
    با تشكر !

Admin

سلام

جوابی که در پست قبل دادم دقیقا جواب همین مسئله هست . شما الان درجه کاربری های مامبولرن رو ببینید . دقیقا به همین صورت منظور شماست ؟

یا علی

اين بخشي كه شما ميگيد توي قسمت مشخصات شخصي هست ! اگه من تغيير بدم كاربر ها هم ميتونند تغيير بدنش !

يك سوال ديگه در همين باره

توي گروه هايي كه بسته به تعداد پست به كاربر درجه داده ميشه يك مشكلي دارم !

فرض ميكنيم كاربر هايي كه تعداد پست هاشون بين 0 تا 50 هست درجشون هست Member !
    حالا مديركل سايت 20 تا ارسال داره
    زير اسمش مينويسه مدير كل سايت
    زير مدير كل مينويسه Mmber
    و درجه اي كه براي مدير كل تعيين كردم رو زيرش نشون ميده

ميشه كاري كرد كه Member نشون داده نشه ؟

يك را هست اينكه Member رو پاك كنيم يعني براي كاربرهاي بين 0 تا 50 ارسال ديگه اسمي در نظر گرفته نميشه ، نمي خوام اينجوري باشه . قصدم اين هست در حالي كه براي كاربر ها اسم تعيين شده رو به نمايش ميزاره براي مدير ها و مدير كل سايت اين اسم رو نشون نده

ممنون !

[quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111665#msg111665 date=1249639907]
    [/quote]

با اجازه بزرگترها
    سلام، جناب persiancheat واسه اینکه member نشون داده نشه، به قسمت تنظيمات قالب جاري برو و آخرین گزینه یعنی مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها را تیک بزن مشکلت حل میشه!

اما در مورد سوال اولی، من هم مشکل مشابهی دارم، الان 3 ساعته دارم باهاش کلنجار می روم اما بازهم نمیشه.
    خود انجمن بصورت پیش فرض یک گروه به نام "مدیر انجمن" داره که من برای هر انجمنی که مدیر اضافه می کنم، پایین اسمش می زنه: مدیر انجمن. و این در حالیه که من یه گروه جدید مثلا "مدیر بخش خبر" ساختم و اسم مدیرم رو به اون گروه اضافه کردم و میخوام که "مدیر بخش خبر" رو بزنه پایین اسمش، ولی باز هم می زنه "مدیر انجمن" . میشه یکی راهنمایی کنه؟ ممنون

ببخشید که پریدم وسط بحث... :-[

ممنون O0
    ولي مشكل قبليم هنوز حل نشده

شرمنده چون امكان ويرايش پست خودم روندارم مجبورم پشت سر هم پست بدم !

آقاي فيروزمندان كاري كه گفتيد رو كردم عملي نشد !
    بزاريد دقيق توضيح بدم :
    كاربري به اسم mostafa ثبت نام كرده من ايشون رو مدير بخش والپيپر كردم ( يعني يك گرون مديريتي كه به تعداد پست حساس نيست ساختم به اسم مدير بخش والپيپر ) و اين كاربر رو عضو اين گروه كردم . حالا اين كار بر در هر بخشي پست ميده بالاي اسمش همين رو مينويسه ، ولي توي بخش والپيپر كه پست ميده ديگه بالاي اسمش نمينويسه مدير بخش والپيپر مينويسه مدير انجمن ( كه ميشه از توي مديريت تغيرش داد ) ولي اگه يك كاربر ديگه مدير بخش ديگه اي باش ماجرا به هم ميريزه متوجه منظورم شديد ؟
    اين گروه مدير انجمن رو نميشه حذف كرد ! راهي نداره ؟ smf همه چيزش خوبه فقط اينجا محدوديت ايجاد كرده /

ممنون !

Admin

[quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111635#msg111635 date=1249585343]
    اين بخشي كه شما ميگيد توي قسمت مشخصات شخصي هست ! اگه من تغيير بدم كاربر ها هم ميتونند تغيير بدنش !
    [/quote]
    خیر
    [quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111665#msg111665 date=1249639907]
    يك سوال ديگه در همين باره

توي گروه هايي كه بسته به تعداد پست به كاربر درجه داده ميشه يك مشكلي دارم !

فرض ميكنيم كاربر هايي كه تعداد پست هاشون بين 0 تا 50 هست درجشون هست Member !
    حالا مديركل سايت 20 تا ارسال داره
    زير اسمش مينويسه مدير كل سايت
    زير مدير كل مينويسه Mmber
    و درجه اي كه براي مدير كل تعيين كردم رو زيرش نشون ميده

يك را هست اينكه Member رو پاك كنيم يعني براي كاربرهاي بين 0 تا 50 ارسال ديگه اسمي در نظر گرفته نميشه ، نمي خوام اينجوري باشه . قصدم اين هست در حالي كه براي كاربر ها اسم تعيين شده رو به نمايش ميزاره براي مدير ها و مدير كل سايت اين اسم رو نشون نده

ممنون !
    [/quote]
    محمد جواب شما رو داد
    [quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111674#msg111674 date=1249657416]
    شرمنده چون امكان ويرايش پست خودم روندارم مجبورم پشت سر هم پست بدم !

آقاي فيروزمندان كاري كه گفتيد رو كردم عملي نشد !
    بزاريد دقيق توضيح بدم :
    كاربري به اسم mostafa ثبت نام كرده من ايشون رو مدير بخش والپيپر كردم ( يعني يك گرون مديريتي كه به تعداد پست حساس نيست ساختم به اسم مدير بخش والپيپر ) و اين كاربر رو عضو اين گروه كردم . حالا اين كار بر در هر بخشي پست ميده بالاي اسمش همين رو مينويسه ، ولي توي بخش والپيپر كه پست ميده ديگه بالاي اسمش نمينويسه مدير بخش والپيپر مينويسه مدير انجمن ( كه ميشه از توي مديريت تغيرش داد ) ولي اگه يك كاربر ديگه مدير بخش ديگه اي باش ماجرا به هم ميريزه متوجه منظورم شديد ؟
    اين گروه مدير انجمن رو نميشه حذف كرد ! راهي نداره ؟ smf همه چيزش خوبه فقط اينجا محدوديت ايجاد كرده /

ممنون !
    [/quote]

چون شما ایشون رو مدیر اون بخش ست کردید .
    ایشون در اون انجمن از 2 سطح دسترسی برخوردار هستند .
    اگر میخوایید در این بخش هم بنویسه مدیر بخش والپیپر باید از قسمت انجمن ها مدیریت ایشون رو حذف کنید .

یا علی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)