-
پاسخ : گروه هاي كاربري
[quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111635#msg111635 date=1249585343]
اين بخشي كه شما ميگيد توي قسمت مشخصات شخصي هست ! اگه من تغيير بدم كاربر ها هم ميتونند تغيير بدنش !
[/quote]
خیر
[quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111665#msg111665 date=1249639907]
يك سوال ديگه در همين باره
توي گروه هايي كه بسته به تعداد پست به كاربر درجه داده ميشه يك مشكلي دارم !
فرض ميكنيم كاربر هايي كه تعداد پست هاشون بين 0 تا 50 هست درجشون هست Member !
حالا مديركل سايت 20 تا ارسال داره
زير اسمش مينويسه مدير كل سايت
زير مدير كل مينويسه Mmber
و درجه اي كه براي مدير كل تعيين كردم رو زيرش نشون ميده
ميشه كاري كرد كه Member نشون داده نشه ؟
يك را هست اينكه Member رو پاك كنيم يعني براي كاربرهاي بين 0 تا 50 ارسال ديگه اسمي در نظر گرفته نميشه ، نمي خوام اينجوري باشه . قصدم اين هست در حالي كه براي كاربر ها اسم تعيين شده رو به نمايش ميزاره براي مدير ها و مدير كل سايت اين اسم رو نشون نده
ممنون !
[/quote]
محمد جواب شما رو داد
[quote author=persiancheat link=topic=20942.msg111674#msg111674 date=1249657416]
شرمنده چون امكان ويرايش پست خودم روندارم مجبورم پشت سر هم پست بدم !
آقاي فيروزمندان كاري كه گفتيد رو كردم عملي نشد !
بزاريد دقيق توضيح بدم :
كاربري به اسم mostafa ثبت نام كرده من ايشون رو مدير بخش والپيپر كردم ( يعني يك گرون مديريتي كه به تعداد پست حساس نيست ساختم به اسم مدير بخش والپيپر ) و اين كاربر رو عضو اين گروه كردم . حالا اين كار بر در هر بخشي پست ميده بالاي اسمش همين رو مينويسه ، ولي توي بخش والپيپر كه پست ميده ديگه بالاي اسمش نمينويسه مدير بخش والپيپر مينويسه مدير انجمن ( كه ميشه از توي مديريت تغيرش داد ) ولي اگه يك كاربر ديگه مدير بخش ديگه اي باش ماجرا به هم ميريزه متوجه منظورم شديد ؟
اين گروه مدير انجمن رو نميشه حذف كرد ! راهي نداره ؟ smf همه چيزش خوبه فقط اينجا محدوديت ايجاد كرده /
ممنون !
[/quote]
چون شما ایشون رو مدیر اون بخش ست کردید .
ایشون در اون انجمن از 2 سطح دسترسی برخوردار هستند .
اگر میخوایید در این بخش هم بنویسه مدیر بخش والپیپر باید از قسمت انجمن ها مدیریت ایشون رو حذف کنید .
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-08-2009 02:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)