سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل با راهنماهای مدیریت بعد از ارتقاء به 1.1.10

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل با راهنماهای مدیریت بعد از ارتقاء به 1.1.10

سلام

بعد اینکه با استفاده از آپدیت اتوماتیک انجمن رو از 1.1.9 به 1.1.10 ارتقاء دادم واسه ایجاد گروه های کاربری ارور میداد و میگفت با upgrade.php درستش کنید و منم رفتم از سایت simplemachiens دانلودش کردم و ارتقاء پیدا کرد و مشکلی نبود و انجمنم به خوبی کار میکنه...

ولی مشکل من اینه که بعد از ارتقاء با upgrade.php فایل های راهنمای فارسی کار نمیکنه... منظورم اون علامت سؤالای راهنمای مدیریته که کنار اکثر گزینه ها هستن... توی سایت simplemachines مطرح کردم هیچی به ذهنشون نرسید... البته اونجا انقدر شلوغه که به ما چیزی نمیرسه...!!! :-\

البته مشکلی با زبان انگلیسی ندارم و مشکل فقط با زبون فارسی ایجاد میشه و مرورگر میگه فایل پیدا نشد در حالی که وقتی زبون انجمن رو انگلیسی کنم چنین مشکلی نیست...

در ضمن من تمام فایل های sources/help.php و themes/default/help.template.php و themes/default/language/help.persian.php و هر چیز دیگه ای که help داره رو با نسخه های دست نخورده و به قول معروف fresh versions جایگزین کردم ولی مشکل حل نشد...

وقتی روی admin helps کلیک میکنم توی زبان فارسی، مرورگر ارور پیدا نکردن فایل رو میده... پیوست رو ببینید:

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)