سلام
دوستان در قالب ds-natural اخبار انجمن نمایش داده نمیشه؟؟ ( جایی برای نمایش اخبار نداره ، چون قالب های دیگه نمایش میدن)!
باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟

سلام
دوستان در قالب ds-natural اخبار انجمن نمایش داده نمیشه؟؟ ( جایی برای نمایش اخبار نداره ، چون قالب های دیگه نمایش میدن)!
باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز شاید اون موقعیتی رو که اخبار توش منتشر شده رو قالبی که میفرمایید نداره
به آخر آدرستون index.php?tp=1 رو اضافه کنید و موقیت هایی موجود در قالبتون رو بیبنید و توی یکی از اونا منتشر کنید
دوست عزیز این آدرسی که شما گفتید ، برای دیدن موقعیت های ماژول های جوملا است!!
اما من بازم تست کردم و چیزی نشون نداد!!!
اگه من خودم بخوام یم جا برای اخبار قرار بدم باید چه کنم؟؟
اگر دوستان میدونم که دستورات مربوط به اخبار در کدام فایل است ، به من بگن تا خودم چک کنم؟؟؟
دوست عزیز این مسئله ای که عرض کردم در مورد مامبو میترا و جوملا صادق هست
این هم یه مثال
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون از اخبار رو نمیفهمم.منظورتون آخرین خبر هست؟
خوب دوست من من حواسم نبود که اینجا مخصوص اس ام اف هست من خیل کردم منظورتون مامبو هست
برای نمایش آخرین ارسال ها به صورت اسکرول باید مودش رو نصب کنید و یه کد به قالبتون اضافه کنید
برای نمایش آخرین ارسال ها در زیر انجمن هم باید از تنظیمات این گزینه رو فعال کنید و تعداد خبر رو هم تعیین کنید
نه دوست عزیز !!
منظور من اخبار انجمن است!!!
نه آخرین ارسال ها!!!
سلام
به نظر میاد به صورت پیشفرض این امکان در قالب موجود نیست . ( البته کد رو چک نکردم اما از روی سایت دمو این موضوع مشخصه )کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
آقا مطمئنی قالب ds-natural هست؟ من این قالب رو دیدم و مطمئنم که جعبه اخبار داره.
قالب DS-Natural جعبه اخبار داره.
شما کارهایی که در تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گفتم رو رو انجام بدید، نمایش داده میشه.
دوستان من قالب در لوکال داشتم میدیدم و چون تنظیمت رو انجام نداده بودم ، اخبار رو نشان نمی داد!!!!
ولی وقتی روی انجمن اصلی در هاست قالب رو نصب کردم ، اخبار رو نشان داد!!!
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)