-
پاسخ : مشکل ناجور در آدرس دهی فروم
[quote author=فیروزمندان link=topic=20956.msg111286#msg111286 date=1249205093]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20956.msg111249#msg111249 date=1249140527]
دوست عزیز، اونی که میبینید اخطار 404 هست. یعنی این صفحه موجود نیست و این صفحه در مامبولرن بصورت خودکار شما را به صفحه اصلی سایت منتقل میکند. البته فکر میکنم بهتر باشه F رو به f ریدایرکت کنن. لطفاً در پیشنهادان مطرح کنید تا در صورت لزوم در سایت جدید اعمال شود.
یا حق
[/quote]
سلام
اگر سایت شما در سرور ویندوز بود این مشکل پیش نمیومد ( البته اگر بشه اسمش رو مشکل گذاشت )چون case sensitive نیست .
اما در مورد پیشنهاد به مامبولرن : ممنون اما این کار به نظر درست نمیاد . چون اگر بخواییم فرض کنیم یوزر F رو بزرگ بزنه ممکنه خیلی از حروف دیگه هم کوچک یا بزرگ بزنه که اگر بخواییم مشکل پیش نیاد باید تمام حالت هارو در نظر بگیریم و همرو Redirect کنیم ... که درست نیست . راه بهتر نمایش ارور 404 و ریدارکت یوزر به صفحه مورد نظر هست . کاری که در حال حاضر ما انجام دادیم
یا علی
[/quote]
سلام آقای فیروزمندان
کم پیش میاد کسی با Caps Lock روشن تو اینترنت بپرخه پس تا اینجا بسیاری از حالات منتفی میشه.
در این مورد باید حالاتی که زیاد کاربرد دارن در نظر گرفته بشن. در بیشتر موارد هم ممکنه کاربرا فقط حرف اول کلمه ها رو بزرگ بذارن.
با این حال هرجور که خودتون صلاح میدونید.
ولی اگه ممکنه کد درست این ریدایرکت رو به من بگید چون این مورد خیلی اذیت میکنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-02-2009 01:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من پیشنهاد میکنم بجای این که کاربر رو با زدن آدرس اشتباه به آدرس درست هدایت کنید به اون بفهمونید که آدرس صحیح چیه
برای این منظور فولدری با نام Fourm بسازید و در اون فایل ایندکسی قرار بدید که آدرس صحیح انجمن نوشته شده . با این کار کاربر دوباره اشتباه رو تکرار نمیکنه .
همچنین میتونید توی همون صفحه ست کنید به عنوان مثال بعد از 10 ثانیه کاربر ریدایرکت بشه به صفحه اول انجمن ...
یا علی
-
-
آقای فیروزمندان این مشکلیه که خودم سببش شدم و فولدر فروم رو با F ساختم. اینکه به کاربر بفهمونیم که باید توی آدرسش از F استفاده کنه اثر منفی داره و اینکه بعد از هربار ورود به فروم با اون صفحه مواجه بشه هم همینطور.
پیشنهاد شما در مورد فروم خودتون بهترین کار ممکنه چون بر طبق قاعده ساخته شده و کم پیش میاد کسی حروف رو کوچیک و بزرگ بزنه اما درمورد فروم من این مشکل بیشتر به پشم میاد.
من فقط تو ساختن اون متن ریدایرکت مشکل دارم. با مطالعه ویکی فهمیدم چی به چیه ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه؟
-
-
این مطالب رو بخونید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)