دوستان میشه بگین چرا قالبها برای من اینجوری نشون میده
[img width=640 height=400]http://ironsite.persiangig.com/image/hhh.GIF[/img]

دوستان میشه بگین چرا قالبها برای من اینجوری نشون میده
[img width=640 height=400]http://ironsite.persiangig.com/image/hhh.GIF[/img]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام!
این قالب چه قالبی هست ؟!
اگر قالب پیشفرض هست، فایلهای قالب ناقص بارگزاری شده.
یا حق
نه این یه قالب هست که بچه ها فارسیش کردن
نمیدونم چطور اوونا استفاده میکنن ولی برا من باز نمیشه
بازم سلام!
خوب قالب رو بزارید اینجا تا ببینیم مشکل چیه ! احتمالاً یکی از فایلها در فایل xml معرفی نشده. یا اینکه قالب فایلهاش ناقص هست.
در هر صورت باید ببینم.
یا حق
احتمال 90% فایل Css یا پاک شده یا از فایل Index خونده نمی شه بررسی کنید
سلام دوستان من هم همین مشکل را دارم بیشتر قالب هایی که در اینجا قرار داره [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با مشکلات زیادی برام باز میشه مثلا عکسا نمیاد و همون طور که دوستمون در عکس گذاشتن
اگر میشه چند تایی دانلود کنید و نتیجه رو بهم بگین
راستی این ارور رو هم میشه بگین چیه
Warning: include_once(C:/wamp/www/New Folder (4)//templates/mrtechie/footer.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\New Folder (4)\templates\mambo4.6.5\index.php on line 88
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'C:/wamp/www/New Folder (4)//templates/mrtechie/footer.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear'in C:\wamp\www\New Folder (4)\templates\mambo4.6.5\index.php on line 88
سلام
میشه بفرمایید کدوم قالبها؟!؟!
لطفاً قالبهای مشکل دار رو نام ببرید!!!
همه قالبها امتحان شده و مشکلی نبوده و همه قالبها در سایتهای مختلف استفاده شدن!!!
از appserv 2.5.10 استفاده کنید تا اون ارورها رفع بشه!!!
یا حق
میشه مشکل این دوستمون که مشکل من هم هست با نگاه به عکسی که گذاشته بگین
mrtechie
مثلا همین که هیچکدم از عکساش نمییاد >![]()
شاید فایل XML مشکل داره و فایل ها کامل معرفی نشده. ببینید فایل زیپ رو توی فولدر آپلود کن و از زیپ در بیار ببین اونجوری درست می شه.
دوست عزیز! خیلی بی انصافی می کنید. >(میفرمایید همه قالبها و تنها یک قالب رو معرفی میکنید!)
این قالب کاملاً سالم هست و تنها احتیاج به یک ویرایش در فایل mambo.css قالب داره!!! تنها تصویر تیتر نام ماژول لود نمیشه! که اون هم با یک تغییر کوچیک قابل برطرف شدن هست!!!
فایل mambo.css را از داخل پوشه css قالب باید ویرایش کنید. به این منظور توسط یک ویرایشگر این فایل را باز کنید و کد زیر را در انتهای آن اضافه کنید.
مشکل شما حل میشود. برای ویرایش هم میتونید در همین فایل تغییراتی رو ایجاد کنید. اگر متنی رو مایل به تغییر مکان نمایش داشتید در همین فایل باید ویرایش کنید. و به این منظور باید css رو بلد باشید که البته کار ساده ای هست اینکار ها!!!کد:.moduletable h2 { background: url('../images/img05.gif'); width: 240px; height: 35px; }
دوستی که این تاپیک رو ایجاد کردند، مشکلشون چیز دیگه بود و مشکل در ساخت بسته نصب قالب بوده و اون مشکل بوجود آمده بود.
ضمناً در صورت بروز هرگونه مشکل و یا طرح سوال جدید در رابطه با قالب مربوطه در یک تاپیک دیگر ادامه دهید.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)