سلام
من الان از دو تا یوزر جدا استفاده می کنم!
اگه یکی از یوزر ها رو حذف کنم، اطلاعاتم از دست نمی ره؟
یعنی شما می فرمایید یکی از یوزر ها رو حذف کنم و از یک یوزر برای هر دو استفاده کنم؟
بعد فایل کانفیگ رو باز کنم و نام یوزر جدید رو وارد کنم؟
کار دیگه ای لازم نیست انجام بدم؟





علاقه مندی ها (Bookmarks)