سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: طرز كار با ابزارهاي مديريت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

طرز كار با ابزارهاي مديريت

سلام دوستان من قبلاً‌ يه تاپيكي زده بودم كه در مورده وارد نشدن به قسمت مديريت ولي متاسفانه عوض اينحكه به من جواب بدين تاپيكمو هم قفل كردين >

واقعاً جاي تاسف داره واسه بعضيها كه ميان اينكارارو ميكنن توهين ميكنن... خودش ميدونه چه كسي رو ميگم خوب قرار نيتس هر كسي هر چيزي رو بدونه ...

اگه ميپرسم خوب نميدونم شما هم ميخواي راهنمائي كن نميخواي نكن يكي ديگه مياد راهنمائي ميكنه ديگه لزومي نداره ترور شخصيت كنين...

دوست گرامي من عكس دسكتاپمو ميزارم واسه اينكه شما متوجه بشي كه مشكل من كجاست...

يا اگه ميخواي حالگيري كني اينجا جاش نيست عزيزه من...

من خودم تو چند تا سايت مديرم نميگم ميدونم تا اونجائي كه ميدونم به كاربرا كمك ميكنم...

چرا واسه اينكه همه از اون سايتي كه ميان عضو ميشن خاطره خوبي داشته باشن نرن تو سايتهاي ديگه بگن مثلا سايت x اينطوري هست مدير يا كاربراشون اينجوري هستن... پس خواهشاً همكاري كنين...

همه مامبو رو تعريف ميكردن ولي من يواش يواش دارم دلسرد ميشم... :-\

اينم يكي از مشكلات من....

[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/ipq9xo8l3fa1wuqhvkt3.jpg[/img]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : طرز كار با ابزارهاي مديريت

دوست عزیز، شما از مامبو دلسرد نباید باشید!!!! در تاپیک گذشته کم به شما کمک نشد، با اینکه بحث گیج کننده ای بود اما همه سعی کردند مشکل شما رو حل کنند و در انتها نتیجه داد و ... . پس بچه های انجمن تمام تلاششون رو برای کمک به شما کردند!

شما باید کمی تلاش کنید تا دقت کنید و خودتون برخی موارد رو یاد بگیرید و ... .

دوست عزیز بزار قدم به قدم بریم جلو، شما مامبو رو در کدام پوشه اکسترکت کردی ؟!

مثلاً فرض میکنیم شما در آدرس C:\AppServ\www\mambo مامبو رو اکسترکت کردی و نصب کردی، خوب حالا برای وارد شدن به مدیریت باید بزنید :
    کد:
    http://127.0.0.1/mambo/administrator
    حالا اگر مامبو رو در آدرس C:\AppServ\www\fa ریخته باشی در آدرس ورود به سایت و مدیریت باید بزنی :
    کد:
    http://127.0.0.1/fa/administrator
    منظور دوست خوبم سعید، از کلمه mambo_path این بود. که شما ظhهراً از این موضوع مطلع نبودی. path = مسير

کلاً شما مشخصه که دفعه اولتون هست که دارید کار وب میکنید، اما مشخصه که در اینترنت و انجمنهای گوناگونی عضو هستید، اما عضو بودن در انجمنهای مختلف و مدیر بودن در اونها باعث نمیشه که ما همه چیز رو بدونیم!

من الان در اکثر انجمنهای وب و برنامه نویسی و چیزای مشابه این عضو هستم و فعال (با نام های مختلف) اما اگر یه سوال در مورد بازی کانتر که معروفترین بازی شبکه هست بکنی گیر میکنم با اینکه کارت گرافیک 9600 یک گیگ ddr3 دارم، هرگز بازی نمیکنم و اگر بخوام بازی کنم کلی آشنا شدن به بازی برام وقت میبره، اما باید تلاش خودم رو بکنم تا بتونم. امیدوارم متوجه شده باشی و به دل نگرفته باشی شوخی dj_ahmad رو.

تاپیک هم قفل شد، چونکه دیگه به پایان رسیده بود. هر سوال جدید باید در یک تاپیک جدید مطرح شود. تا بحث ها تو در تو نباشه و کاربران دیگه با جستجو به مطلب اصلی خودشون برسند.

چنتا مورد رو هم بهت یاد بدم حالا : هرجا گیر میکنی اول اخطاری که بهت داده میشه رو بررسی کن. اگر دقت کنی در اخطار نوشته شده not found که معناش مشخصه که داره میگه این موحود نیست و آدرس اشتباه هست.
    در سایتهای مختلف و سرورهای اینترنتی وقتی یک صفحه یا پوشه موجود نباشه کاربر با اخطار 404 یا NOT FOUND مواجه میشه.

appserv یا xampp یا wamp یا easyphp و ... هرکدام یک شبیه ساز هستند، شما سایت رو توسط یک دامنه و هاست مشاهده میکنید. آدرس همونیه که شما در اینترنت اکسپلورر میزنی و هاست اونیه که فایلهای سایت روی اون سواره. هاست رو سرورهای هاستینگ در اختیار شما قرار میدن. خوب طبیعتاً اگر کسی بخواد از یک هاست و دامنه برای امتحان کردن و آموزش مامبو یا جوملا یا نیوک استفاده کنه پیر میشه، چرا که سرعت اینترنت و ... اذیتش میکنه. خوب ما میاییم با استفاده از یک شبیه ساز اینکار رو در رایانه خود میکنیم و براحتی این مدیریت محتواها رو تست میکنیم و استفاده.

این دوتا رو توضیح دادم تا بری یه خورده هم خودت بگردی و مطالعه کنی و ... .

یا حق

ممنونم دوست خوبم... مر30 كه كمك ميكني بهم...

اينم مسير پوشه... هر 2 اين آدرس ها رو دادم ولي وارد نشد... :'( :'(

[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/lfme6tmkzswq7uvtexs8.jpg[/img]

دوست عزیز!!!!!!!!!

من این همه توی ارسال قبلی توضیح دادم! باز دوباره شما ... .

شما باید بزنی :
    کد:
    http://127.0.0.1/mambo_465_farsi/administrator
    برای ورود به مدیریت!

و برای دیدن سایت هم باید بزنی :
    کد:
    http://127.0.0.1/mambo_465_farsi
    یا حق

خوب پاكش كردم دوباره نصبش كردم تونستم با اين آدرس وارد سايت بشم...

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ocalhost/mambo_465_farsi/administrator/index.php

راستي من پوشه installation رو پاكش نكردم...

خوب حالا يه لطفي كنين به من آموزش بدين يا بگين به كجا مراجعه كنم كه بتونم طرز كار با ابزار ها رو ياد بپگرم چطوري پست بزنم و قالب سايتم رو عوضش كنم...

البته اينم بگم من از هاتس مجاني استفاده ميكنم حالا بعد از اينكه مامبو نصب كردم هيچ تغييري تو سايتم رخ نداده... :'( :'(

دوست من لطفاً جستجو کنید!!!

پوشه اینستال هم باید پاک کنید!!!

ضمناً فکر میکنم بهتون یکبار گفتم که از ویکی مامبولرن استفاده کنید و رده شروع با مامبو! (امیدوارم دیگه استفاده از ویکی رو بلد باشید!!)
    همچنین آموزشهای سایت رو مطالعه کنید. همه آموزشهای سایت و ویکی مامبولرن ساعتها زمان صرف شده براشون تا شما مطالعه کنید. مطالعه نکردن این منابع برابر است با درجا زدن، چون ما دیگه نمیتونیم مواردی که یکبار وقت گذاشتیم و توضیح دادیم رو دوباره مطرح کنیم

همچنین اگر انگلیسیتون خوبه میتونید راهنمای مامبو که در مدیریت موجود هست رو مطالعه کنید تا ببینید هر قسمت چی هست. البته این راهنما در حال فارسی سازی هست و مراحل انتهایی خودش رو طی میکنه. شاید تا چند هفته آینده در اختیار همه قرار بگیره.

فعلاً همون پست زدن رو یاد بگیر، قالب ساختن و تغییر دادنش رو ایشاالله اگر عمری بود یادت میدم! (قالب تغییر دادن کار سختی نیست - فقط مثل درس ریاضی میمونه، تا جمع و تفریق ندونی، نمیتونی ضرب و سپس تقسیم کنی!!!)

توجه کنید که مطالعه دقیق مامبو چیست ؟! در ویکی مامبولرن بسیار مهم هست.

یا حق

ممنونم دوست عزيز مطالعه ميكنم هر اشكالي داشتم ميپرسم... :-*

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)