-
چند نرم افزار پورتابل
سلام
بارها دیدم که افراد مختلف در اینترنت به دنبال کلکهایی هستن که یک نرم افزار را مخصوص خود داشته باشند و در هر رایانه ای که میرن بتونن از اون استفاده کنن. خوب از اونجایی که هر چیزی راه حلی داره. بهترین انتخاب نرم افزارهای پورتابل هست.
نرم افزارهای پورتابل به نرم افزارهایی گفته میشه که بدون نصب بر روی سیستم عامل اجرا و کار میکنن.
شما ممکنه برید پشت یه سیستم دیگه و اونجا جاوا احتیاج داشته باشید! و اجازه نصب برنامه ندارید، چاره کار پورتابل هست.
ممکنه بخواهید از یک نسخه قدیمیتر از یک نرم افزار استفاده کنید، خوب مشخصاً نمیشه یک نرم افزار رو با دو نسخه مختلف نصب کرد! پورتابل میتونید اینکار رو بکنید!
شاید شما طراح وب هستید، برای چک کردن سایت در چند نسخه از اینترنت اکسپلورر (اصولاً توی یکی از اونا چنتا مشکل هست از بس که غیر استاندارد هست این اینترنت اکسپلورر) بدون شک باید از پورتابل استفاده کنید.
میتونید چند نرم افزار رو از لینکهای زیر دریافت کنید.
همه جور برنامه اینجا هست (البته اپن سورسها) sourceforge.net/projects/portableapps
tredosoft.com/downloads که بدون شک همه احتیاج بهش دارن ! (اینترنت اکسپلور 3 تا 6 و 7 رو اینجا میتونید داشته باشید)
اگر دنبال برنامه خاصی بودید، میتونید با یه جستجوی ساده توی اینترنت نرم افزار رو پیدا کنید. ضمناً مشکلات احتمالی در رابطه با استفاده از این نرم افزارها بر عهده خودتان میباشد.
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-04-2009 08:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند نرم افزار پورتابل
مهدی جان دستت درد نکنه
-
-
خواهش میکنم یاشار خان
راستی یه چیزی رو یادم رفتش بگم و اونم اینه که میتونید نرم افزارهای پورتابل رو روی USB بریزید و با خودتون حمل کنید. در نمایشگاه کتاب اینکار رو انجام میدادند و 40 هزار تومان (بجز فروش USB یک گیگشون که به قیمت عجیبی میفروختن!) میگرفتند!!!! حالا بگذریم داستانش رو نگم بهتره که باهاشون چقدر صحبت (کتک کاری) کردیم و ... .
ضمناً سیستم عامل ویندوز و لینوکس هم پورتابل دارن و میتونید اونها رو تهیه کنید و ... . حتی نرم افزارهایی مثل photoshop cs4.
بطور مثال splash سیستم عاملی هست که میتونید بصورت پورتابل استفاده کنید. البته جالبه که بدونید مادر بوردهای asus که توانایی Express Gate رو دارن این سیستم عامل روشون به صورت پیشفرض هست و ... .
ASUS Express Gate SSD
5 Secs Bootup to online
Taking only 5 seconds to go online from bootup, Express Gate is the one-stop gateway to instant fun! It´s a unique motherboard built-in OS. You can utilize the most popular Instant Messengers (IM) like MSN, Skype, Google talk, QQ, and Yahoo! Messenger to keep in touch with friends, or quickly check on the weather and e-mails just before leaving your house. What´s more, the user-friendly picture manager lets you view your pictures without entering Windows at anytime!
* The actual boot time is subject to hardware configurations and product models
-
-
مرورگر های پروتابل آی ای 6 و 7 رو لطفا بزارید این لینک بالا خرابه
ممنونم
موفق باشید
-
-
tredosoft.com/downloads
پاییزتان پر مهر
-
-

نشد راه دیگه ای هم هست ؟ من ویندوزم 7 هست
-
-
از اون جایی که آی ای 7 با آی ای 8 زیاد در نشان دادن فرقی نمیکنه و فقط رو سرعتشون کار شده
لطفا برای من لینک دانلود آی ای 6 رو بزارید جوری که بشه کنار آی ای 8 نصبش کرد
یه دونه از سایت پیسی دانلود گرفتم نمیدونم چی شد که یهو سیستم قاطی کرد الانم مدیا پلیر بالا نمیاد میگه دیگه ساپورت نمیکنم حالا دارم سیستم عاملو عوض میکنم :'( لطفا چیزی که قرار میدید مطمئن باشه تا مجبور نشم دوباره ویندوز عوض کنم
ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)